Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 15 évesen...

Hogyan fogyjak le 15 évesen sport nélkül?

Figyelt kérdés
55-56 kg vagyok és nem vagyok magammal kielégedve..nem tzdom mennyi lenne az àtlagos súly nekem (157 cm) Nem vagyok veszedtül kövér a hasam nagyjábol megfelelő de a combjaimat nagynak vélem.Sportolni ...őszintén szolva nincs kedvem..mert egy sport sem érdekel a lovagláson kívül..es már lehetőségem se igen lenne ré.Szóval a sport kilőve.A szüleim nem emgedik a koplalást sem semmiféle fogyokuras étrendkiegeszitu kapszulák illetve porok használatát...Nyárra...vagy inkabb tavaszra szeretnék fogyni pár kilót...annnyit ami meg is látszik...HOGY CSINÀLJAM????

2014. jan. 5. 15:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sport nélkül nem fogsz lefogyni csak úgy. Ne várd, hogy a sült galamb a szádba repül, dolgozz meg érte.
2014. jan. 5. 15:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem kell sportolnod, csak ne aludj naponta 4 óránál többet.

Helyette sétálgass, és ne egyél annyit.

2014. jan. 5. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod!!!
2014. jan. 5. 15:48
 4/11 anonim válasza:
0%

Szia! :)

Hát.. Sport nélkül nem hiszem hogy le lehetne fogyni.. Ha csakfutsz, az is jó!! (legalább egészségesebb is leszel!! ^.^ :D )

Én is le akarok/akartam fogyni, azt mondták, hogy vattát mártsak bele vízbe vagy kólába vagy valami folyadékba, és nyeljem le! Mert az a gyomorban teltségérzetet okoz... Állítólag hatásos, de nem probáltam, mert nem akarok vattát enni!! >< én ugy csináltam, hogy pl este 6 után nem ettem!! :D

Amm.. Szerintem porokat meg kapszulákat ne használj!! Fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyeneket szedj! Én is az vagyok, és nem akarom olyan szutyival szennyezni magam.. Persze ez csak egy "tipp"..

Amugy meg, szerintem nem kell fogynod, ha csak 55-56 kg vagy, és 157 cm! Az épp az ideális!! ;) :D nekem is mindig azt mondják, h ne fogyjak, mert (idézem): "az a lány a jó, akin van mit fogni!!"

remélem valami hasznosat tudtam mondani!! :)

2014. jan. 5. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Amíg a melled kijjebb ér mint a hasad, addig nem vagy kövér! :)
2014. jan. 5. 16:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Anyádék nem véletlenűl tiltják a koplalást (egyébként 6 után nem evés is az). A koplalás vége az lesz,hogy a végén kövér leszel. Anyám is sokat koplalt fiatal korában,most 130 kg...
2014. jan. 5. 16:23
 7/11 anonim válasza:
0%

Botero, nem lesz az a vége a koplalásnak, hogy kövér leszel!! Lehet hogy ez az Anyukádnál ugy van, de pl nállam nem, nállam csak egy kicsit tulzásba ment, jelenleg étvágynövelőt kéne szednem, de mivel fogyozok ezért nem eszem.. (58.9 kg vagyok, és 173 cm (kb))

Szoval kedves Kérdező! Ha ugy csinálod, mint én, VIGYÁZZ, mert a gyomrod hozzászokhat.. Ezt elfelejtettem említeni.. Bocsi!! :)

2014. jan. 5. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Majd nézd meg magad 10 év múlva!
2014. jan. 5. 17:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy anorexiás lesz. Az is tök jó...
2014. jan. 5. 17:13
 10/11 anonim válasza:
Meli.....te évek múlva egy hájas ,depressziós ember leszel...nemtudom miért hiszik az emberek hogy ha koplalnak akkor lefogynak
2014. jan. 12. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!