Hogyan fogyjak le 15 évesen sport nélkül?
Nem kell sportolnod, csak ne aludj naponta 4 óránál többet.
Helyette sétálgass, és ne egyél annyit.
Szia! :)
Hát.. Sport nélkül nem hiszem hogy le lehetne fogyni.. Ha csakfutsz, az is jó!! (legalább egészségesebb is leszel!! ^.^ :D )
Én is le akarok/akartam fogyni, azt mondták, hogy vattát mártsak bele vízbe vagy kólába vagy valami folyadékba, és nyeljem le! Mert az a gyomorban teltségérzetet okoz... Állítólag hatásos, de nem probáltam, mert nem akarok vattát enni!! >< én ugy csináltam, hogy pl este 6 után nem ettem!! :D
Amm.. Szerintem porokat meg kapszulákat ne használj!! Fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyeneket szedj! Én is az vagyok, és nem akarom olyan szutyival szennyezni magam.. Persze ez csak egy "tipp"..
Amugy meg, szerintem nem kell fogynod, ha csak 55-56 kg vagy, és 157 cm! Az épp az ideális!! ;) :D nekem is mindig azt mondják, h ne fogyjak, mert (idézem): "az a lány a jó, akin van mit fogni!!"
remélem valami hasznosat tudtam mondani!! :)
Botero, nem lesz az a vége a koplalásnak, hogy kövér leszel!! Lehet hogy ez az Anyukádnál ugy van, de pl nállam nem, nállam csak egy kicsit tulzásba ment, jelenleg étvágynövelőt kéne szednem, de mivel fogyozok ezért nem eszem.. (58.9 kg vagyok, és 173 cm (kb))
Szoval kedves Kérdező! Ha ugy csinálod, mint én, VIGYÁZZ, mert a gyomrod hozzászokhat.. Ezt elfelejtettem említeni.. Bocsi!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!