Hogy fogyjak le? Mit sportoljak, mit egyek, mit ne egyek? Hogy gyorsan lefogyjak? Kinek mi jött be?
milyen sportokra van anyagi lehetőséged?
és milyen étrendre?
magadra vásárolsz-e be-főzöl-e?
milyen test a célod?
ez a gyorsan dolog viszont alapból tévút.
Kaja-innivalo:ne igyalj semmilyen cukros italt meg ligt colat se,csak vizet!Amugy a cukros italoktol kezd a fog sargulni.Ne egyel semmilyen edesseget,chipset,semmit olyat ami nem egesseges,termeszetesen ne menj gyors etterembe!Egyel feherjet:hust,tojast,igyal keves tejet(kakao meg ilyenek nelkul),egyel salatat,zoldseget,csumolcsot.Ha este ehes vagy egyel gyumolcsot.Amikor nagyon megkivanod a rossz kajat,nezd meg mennyi a kaloriaja.
Edzes:Ha tutsz jarj edzo terembe:fuss,ne emelj sulyokat mert attol izmosodtsz,nem fogysz.Ha sport akkor probalj meg kosarazni,ha a kosar nem jon be,akkor menj tancolni mert ott mindenedet meg tudod mozgatni.
Legyel eros es tarts ki,ha kibirod az elso 2-3 hetet akkor utana mar konyebb lesz.Remelem sikerulni fog! :) Bocs h nincs ekezetem!
01:12
Köszönöm a válaszod! Mindenképp megpróbálom betartani ezeket! Most nagyon elszánt vagyok! :)
01:10
Lapos hasat, kisebb feneket szeretnék.
Ide az edzőterembe eltudok járni, de nincs túl sok lehetőség lányoknak:futópad, bicikli, taposógép kb ennyi.
Anyukámmal közösen vásárolunk, általában megvehetek mindent.. persze nem akarom nagy költségekbe verni a fogyókúrám miatt..
Szia
A fogyókúra sokkal olcsóbb mint gondolnád. Mond neki ,hogy vegyen 1 kígyóuborkát meg 2 paradicsomot és neked nem kell más.
Csokikat mindenképpen kerűld el a burgonyával, tésztákkal és pékárúkkal szintén ez a helyzet.
Nézd meg az ételek összetevőit.. Én lassan már csak zöldségeken gyümölcsökön meg húson élek..
Amennyiben megteheted egyél halat vagy csirke húst. SEMMIKÉPP NE HAGYJ KI 1 ÉTKEZÉST SE! LEGALÁBB 3X EGYÉL NAPONTA. Hogyha nem eszel rendszeresen a szervezeted azt hiszi éhezel és mindent elraktároz azaz hiába koplalsz csak hízol:s
Az előttem hozzászólók jól írták a dolgokat ,de az összetételnél nem csak a kalória ,hanem a szénhidrát is számít. A szénhidrát gyorsan felszívódik és lerakódik:s
Gyors módszernek számít a tojásdiéta is. Sokak szerint hamar le lehet adni 7kg-t vele...
Kitartás, csak.az első 2 hét nehéz;) Én 30at adtam le január óta sportolás nélkül rendes étrendel.
A lányok is használhatnak súlyokat, csak kevesebbet, mint a férfiak. Én is súlyokkal edzek, az alapanyagcserémet felpörgette az izomzatom, sokkal többet ehetek és nem rakódik le.
Kezdj 1-2 kg-os súlyokkal, illetve az edzőteremben kérj tanácsot a gépek használatát illetően. Akkora súlyt válassz mindenhol, amivel 20-30 ismétlést el tudsz végezni különösebb kínlódás nélkül.
Tapasztalataim szerint a régóta kondiba járók készségesen segítenek az újaknak, ha bármilyen kérdés van.
Köszönöm szépen a válaszokat!!! :)))
05:34 Gratulálok neked!! 30kg az nem semmi!! A tojásdiéta az milyen?
-nagy súlyfeleslegen volt 170/95 fokozatosan elértem most 170/60
-nem szabad sürgetni, erőltetni, mindig amennyi jólesik, ha most nem bírtál annyit majd holnap bírni fogod
-fokozatosság,nem szabad terhelni a szervezeted
-nem szabad éhezni, nem szabad hogy az étel behálózza az életed, és a gondolkodásod
-azért a ló másik oldalára sem szabad átesni, nincs olyan hogy "bűn"
-ha megkivánsz valmai nagyon nagyon akkor abból egyél, valószinűleg valamilyen hiány vagy, csak nézd meg hogy mindent kilehet váltani pl chipset kivánsz-otthon valódi krumpliból sütőben megsütve egy tepsibe hozzá házilag ketchup(paradicsomszósz bazsalikom stb)
-ha édeset kivánsz zabkása, zabpehelyből rengetek sütit lehet sütni, túró gyümölcsökkel, vaniliaromával stb
-az olajos magvak nem az ellenségeink, sokan kiiktatják az étrendükból, egy-két marokkal egy héten 1-2 nyugodtan
-banán, szőlő, különféle gyümölcs nem elleség, nyugodtan egyél belőlük
-a fogyókúra nem jó, életmódváltás
-minden FINOM ételt ellehet készíteni kcal szegényebben, tévedés hogy nem, minden ételt lehet variálni és finomakat enni
-nem feltétlenül drágább mint a "rosszabb étrend"
-nagyon sok családnka nem telik "jobb" élelmiszerre de ez cska kifogás, nem kerül többe
-én nekem van 2 gyermekem iskolások, havi 120ezret osztunk be a férjemmel együtt ebbe benne van minden
az ételre van hogy 20 de volt már télen a fűtési számla miatt hogy 10ezer maradt csak és amik itthon voltak és a legolcsóbb alapvető élelmiszerekből főztem egy hónapig és nem ettünk rosszakat
-ilyenkor mindig azt néztem mi az akciós, mi a legjobb amit kilehet hozni, szóval ne félj attól hogy anyukádékat adósságba vered
-ne kérj chispet meg ilyeneket a reggelid megtudod oldani heti 500ft-ból ami ha belegondolunk nagyon olcsó mert van akinek napi szinten ennyi 30dkg fornetti pl
zabpehely fél kilo 200ft hozzá egy liter tej vagy 2 nagy joghurt elfelezve(natur) és valamilyen kis gyümölcs most az alma a legolcsóbb
ebédre olcsó
tojásleves, csontleves zöldségekkel, zöldséglevesek, krumplileves, paradicsomleves, almaleves, húsleves főtt husikkal, káposztaleves
második
rizs csirkehússal(comb) csirkemáj sültve hagymával, krumplival együtt, töltött paprika, paprikáskrumpli stb de mivel gondolom több a keret csirkemell, pulykamell, halak, zöldköretek, baranrizs, köles stb
vacsorára zöldségek, túró, joghurt, kefír, husok, halak, sovány sjatok stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!