Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le mindenféle...

Hogyan fogyjak le mindenféle diéta nélkül,15kg 15 évesen?

Figyelt kérdés
Most 75 kilo vagyok és szeretnék 60 kilo lenni.Az iskola kezdés elött szeretnék lefogyni ugy hogy meglátszodjon.Tudtok nekem tippeket mondani hogyan érjem el a célom ugy h nem kell uj étrendet összeállítanom mivel még "gyerek" vagyok.és mondani még tippeket arrol milyen kis aproságokal is lehet fogyni?
2014. jún. 15. 22:47
 1/5 anonim válasza:
44%

Új étrend és testmozgás, építs meg az étrendedbe minél több fehérjét, ( pl csirkemell) kenyeret ne is egyél egyenesen tilos. Napi 5x-6x egyél 3 óránként.

pl egy nap :

08:08 - 50g puffasztott rizs, 80g joghurt, valami gyümölcs ( KIVÉVE BANÁN )

11:00 - 50g puffasztott rizs, hal 100-200g, zöldségek,

14:00 - csirkemell 100g, 80g rizs, zöldségsaláta,

17:00 - csirkemell 100g, 80g rizs, zöldségsaláta,

20:00 - csirkemell 100g, 100-150g brokkoli, 1-2 banán,

Ha még éjjeli evő vagy diéta esetén nem ajánlott a hét utáni evés, de ha izmosodva szeretnél fogyni amit javaslok, akkor

22:00-23:00 - túró, krémtúró, sajt, sajtkrém, 100-150g.

Ha esetleg kilóra nem fogysz IGY, ne ilyedj meg,mivel az izom nehezebb,mint a zsir :) reméllem segitettem, én is ezt csinálom én is suli kezdésre és bejön, akár egy hónap alatt már látod a változást ha sokat mozogsz. Gyakorlatokat itt találsz : [link]

2014. jún. 15. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:

egyel kevesebbet, sportolj tobbet. Sajnos nincs semmifele csodaszer, semmifele titkos tipp, ha lenne nem lennenek tulsulyos emberek. 15 kilo 2 honap alatt egyebkent is necces.

Amugy nem irtad hogy milyen magas vagy, es fiu vagy lany?

2014. jún. 15. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Diéta nélkül NEM tudsz lefogyni. Zabáld csak a csokidat, meg a chipsedet, és sírjál 2 hónap múlva is, hogy egy grammot nem fogytál.
2014. jún. 16. 07:33
 4/5 A kérdező kommentje:
176 cm vagyok és lány:)
2014. jún. 16. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha jol szamolom adtal magadnak korulbelul 10 hetet arra hogy lefogyj 15 kilot. 1 kg zsir leadasahoz 7000 kcal-val kevesebbet kell bevinned, mint amennyit elhasznalsz.

Heti masfel kilo fogyashoz heti -10.000 kcal-os egyenleget kell elerned, ami rengeteg, kabe napi 1400-1500kcal minuszt kell produkalnod minden nap 10 heten keresztul.

Nalad a napi alap kaloriszukseglet sportolas nelkul kabe 1600kcal.

Ebbol az is kovetkezik, hogy sportolas nelkul napi 100Kcal-t kellene enned hogy lefogyj 10 het alatt 15 kilot, ami teljesen nyilvanvaloan hulyeseg.

A helyedben beallitanam a kajat 1600Kcal korulre, es nyomnam a sportot mint süket a csengöt. Ha nem is lesz -15 kilo mire kezdodik a suli, tuti latszani fog.

Sport alatt mindenkeppen aerob jellegu mozgast ertek, ellipszistréner, futas, szobabicikli, napi 45 perc-1 ora. Es akkor mar a sulyzokat is a kezedbe veheted, hogy formad is legyen :)

2014. jún. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!