Hogyan fogyjak le mindenféle diéta nélkül,15kg 15 évesen?
Új étrend és testmozgás, építs meg az étrendedbe minél több fehérjét, ( pl csirkemell) kenyeret ne is egyél egyenesen tilos. Napi 5x-6x egyél 3 óránként.
pl egy nap :
08:08 - 50g puffasztott rizs, 80g joghurt, valami gyümölcs ( KIVÉVE BANÁN )
11:00 - 50g puffasztott rizs, hal 100-200g, zöldségek,
14:00 - csirkemell 100g, 80g rizs, zöldségsaláta,
17:00 - csirkemell 100g, 80g rizs, zöldségsaláta,
20:00 - csirkemell 100g, 100-150g brokkoli, 1-2 banán,
Ha még éjjeli evő vagy diéta esetén nem ajánlott a hét utáni evés, de ha izmosodva szeretnél fogyni amit javaslok, akkor
22:00-23:00 - túró, krémtúró, sajt, sajtkrém, 100-150g.
Ha esetleg kilóra nem fogysz IGY, ne ilyedj meg,mivel az izom nehezebb,mint a zsir :) reméllem segitettem, én is ezt csinálom én is suli kezdésre és bejön, akár egy hónap alatt már látod a változást ha sokat mozogsz. Gyakorlatokat itt találsz : [link]
egyel kevesebbet, sportolj tobbet. Sajnos nincs semmifele csodaszer, semmifele titkos tipp, ha lenne nem lennenek tulsulyos emberek. 15 kilo 2 honap alatt egyebkent is necces.
Amugy nem irtad hogy milyen magas vagy, es fiu vagy lany?
Ha jol szamolom adtal magadnak korulbelul 10 hetet arra hogy lefogyj 15 kilot. 1 kg zsir leadasahoz 7000 kcal-val kevesebbet kell bevinned, mint amennyit elhasznalsz.
Heti masfel kilo fogyashoz heti -10.000 kcal-os egyenleget kell elerned, ami rengeteg, kabe napi 1400-1500kcal minuszt kell produkalnod minden nap 10 heten keresztul.
Nalad a napi alap kaloriszukseglet sportolas nelkul kabe 1600kcal.
Ebbol az is kovetkezik, hogy sportolas nelkul napi 100Kcal-t kellene enned hogy lefogyj 10 het alatt 15 kilot, ami teljesen nyilvanvaloan hulyeseg.
A helyedben beallitanam a kajat 1600Kcal korulre, es nyomnam a sportot mint süket a csengöt. Ha nem is lesz -15 kilo mire kezdodik a suli, tuti latszani fog.
Sport alatt mindenkeppen aerob jellegu mozgast ertek, ellipszistréner, futas, szobabicikli, napi 45 perc-1 ora. Es akkor mar a sulyzokat is a kezedbe veheted, hogy formad is legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!