148 kg mennyire veszélyes egy 18 éves kb.183-4 m magas fiúnak, mennyi lenne az ideális súlyom és mennyi idő lenne leadni? Mindenféle képen fog lógni a bőröm?
Legalább egy év de inkább több elérned a normál testsúlyodat. Mindenképpen lógni fog a bőröd mert már piszkosul megnyúlt de visszahúzódni csak kis mértékben tud.
Elég veszélyes ennyire elhízottnak lenni, én is csak nyomatékosítani tudom hogy orvossal fogyj ne magadtól.
Igyál rengeteg vizet, sétálj minden nap egy órát reggel vagy este, lisztet és cukrot tartalmazó kajákat , italokat teljesen iktasd ki az étrendedből.
Én 120-ről kezdtem 2010 novemberében.
Nem biztos, hogy év alatt le fogsz fogyni.. Én járok konditerembe (személyi edző által összeírt mozgásterv), dietetikus által összerakott étrendem van, mégis max havi 2 kg-t tudok fogyni.
De legalább még nem lóg a bőröm.. 30 kg-t fogytam eddig, de kihagytam fél évet, haláleset miatt, nagyon összetörtem.
Ha gyorsan fogsz, lógni fog a bőröd.
Az evést megállni pedig csak akaraterővel lehet! Illetve kezdj el biciklizni (szobabicikli is oké), az nem terheli az ízületeidet sem. :)
Sok sikert!
Ez rengeteg!
Ha van rá pénzed, akkor személyi edzővel konzultálj!
Jelezd a problémád a háziorvod eflé is, bár elég gáz, ha ő eddig nem tett semmit ezügyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!