Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le,12 evesen?...

Hogy fogyjak le,12 evesen? (90 kilo)

Figyelt kérdés
:S nem kis testsuly, en amugyis fejlett alkatu vagyok. Gyakran neztek mar 17-nek, de nem is ez a lenyeg. Velem az a baj, h nem birom megallni az evest es az edzest is gyulolom!!:S tanacsok?

2014. aug. 25. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:

AKARATERO:)

En 14 evesen fogytam 105 kilóról 70 kilóra kb. fél év alatt:)

Ha nem birod megallni az evest akkor legalabb olyant egyel ami egeszseges.

Es nem kell komoly edzeseket csinalnod,csak menj el setalni egy kicsit,az is sokat szamit,es nem is szakadsz meg:)

Nemtudom milyen tanacsokra gondoltal pontosan, de ha kerdezni szeretnel nyugodtan irj privatban:)

2014. aug. 25. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
A háziorvosodnál kellene érdeklődni, mert ez tényleg jelentős túlsúly.
2014. aug. 25. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Orvos, én is ezt mondom.
2014. aug. 25. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Keresd fel az orvosod és kérj segítséget.

Ha nem akarsz változtatni a kajálásodon se mozogni akkor 2 év múlva 110 kiló leszel, 30 éves korodra felmész 170 kilóra, kapsz egy szívinfarktust, meghalsz. Bevágnak egy koporsóba és ennyi volt a földi pályafutásod.

Van másik megoldás is de gondolom lesz@rod. Változtatsz a kajálásodon és elkezdesz heti 3x mozogni akár helyben gyaloglás. Kezdetben 20 per és edzettségtől függően emelheted 40-60 percig. De ezt folyamatosan megállás nélkül. És persze elolvasod ezt az írást hogy legalább valami halvány lila fogalmad legyen a fogyásról.

[link]

2014. aug. 25. 16:47
 5/10 anonim válasza:

12 évesen sok, de nem baj!

Ne orvoshoz menj, mert tapasztalatból mondom azok a gyógyszerek, amiket ott adnak.... nekem a bőrömet tönkre tette.

Akarattal.

Menj futni, egyél keveset (zöldség, hal, leves) Igyál sok vizet.

Vagy, én teával csináltam két éve Szűztea, Tea elhízás ellen, Pannonhalmi fogyókúrás tea.

Mindegyikkel tudtam fogyni!

2014. aug. 25. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
A szűzteát ne ajánld már egy 12 évesnek, csak tönkreteszi vele a testét.
2014. aug. 25. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Márpedig ha nem mozogsz rendszeresen és nem kezdesz diétázni, akkor nem fog lemenni, csak fel, csak azt a kettőt tudjuk tanácsolni, amit imádsz, az evést, visszafogni és amit gyűlölsz, a mozgást elkezdeni.
2014. aug. 25. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Hacsak nem vagy emellé 180 centi, akkor ez durva elhízás. Én is mindenképpen orvost javaslok, mert emögött az életmód mellett egyéb szervi és pszichológiai bajok is lehetnek. Kérj a családodtól segítséget!
2014. aug. 25. 18:21
 9/10 anonim válasza:
Én mindig nagydarab voltam de nem kövér. 10 évig jártam úszni heti 4x alíg ettem és semmit nem fogytam. A te korodban 100kiló voltam már, de magas is mellé. Jelenleg 187centi vagyok és 125kg. Bármit csinálok nemtudok lefogyni. 8.ba elkezdtem kondizni sok izom feljött de a fránya zsírszövet bármennyit kardióztam aeroboztam nem tünt el. Ha nagydarabnak születtél sose leszel vékony mindig nagy maradsz de a sport fontos!
2014. aug. 25. 19:08
 10/10 A kérdező kommentje:
166 centi vagyok, nem nagydarab,csak kövér - legalábbis így latom. Koszi a tanacsokat
2014. aug. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!