Hogy fogyjak le,12 evesen? (90 kilo)
AKARATERO:)
En 14 evesen fogytam 105 kilóról 70 kilóra kb. fél év alatt:)
Ha nem birod megallni az evest akkor legalabb olyant egyel ami egeszseges.
Es nem kell komoly edzeseket csinalnod,csak menj el setalni egy kicsit,az is sokat szamit,es nem is szakadsz meg:)
Nemtudom milyen tanacsokra gondoltal pontosan, de ha kerdezni szeretnel nyugodtan irj privatban:)
Keresd fel az orvosod és kérj segítséget.
Ha nem akarsz változtatni a kajálásodon se mozogni akkor 2 év múlva 110 kiló leszel, 30 éves korodra felmész 170 kilóra, kapsz egy szívinfarktust, meghalsz. Bevágnak egy koporsóba és ennyi volt a földi pályafutásod.
Van másik megoldás is de gondolom lesz@rod. Változtatsz a kajálásodon és elkezdesz heti 3x mozogni akár helyben gyaloglás. Kezdetben 20 per és edzettségtől függően emelheted 40-60 percig. De ezt folyamatosan megállás nélkül. És persze elolvasod ezt az írást hogy legalább valami halvány lila fogalmad legyen a fogyásról.
12 évesen sok, de nem baj!
Ne orvoshoz menj, mert tapasztalatból mondom azok a gyógyszerek, amiket ott adnak.... nekem a bőrömet tönkre tette.
Akarattal.
Menj futni, egyél keveset (zöldség, hal, leves) Igyál sok vizet.
Vagy, én teával csináltam két éve Szűztea, Tea elhízás ellen, Pannonhalmi fogyókúrás tea.
Mindegyikkel tudtam fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!