Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le minnél...

Hogyan fogyjak le minnél gyorsabban 25kg-t?

Figyelt kérdés
nem azért akarok lefogyni ilyen gyorsan mert tetszeni akarok valakinek,hanem mert elkezdtem fulladni.
2010. jan. 29. 13:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

Diéta, mozgás. Esetleg étrend kiegészítők. Meg attól függ mennyi súlyból kell leadni. Ha több van az emberen gyorsabban le lehet dobni. Sztem fél év alatt fog talán sikerülni ez a -25kg. A leggyorsabban ilyen anorexiás életmóddal lehet gyorsan sokat fogyni de az hüyeség.

(érdekessége a dolognak, hogy nekem is 25kg-ot kell leadnom, hogy normál testsúlyom legyen )

2010. febr. 18. 00:54
 12/13 anonim válasza:

Jó ez egy értelmetlen és hülye válasz lesz de a leg gyorsabban így lehet : zsírleszívás

1 hét és felépülsz a műtétböl de akkor beindul a jojo efektus hogy amit leszívtak azt visza fogod hízni:( sajnos ez ien

tehát ink azt ajánlom hogy kezdj el kevesebbet enni,zsírszegény kajákat és a cukrot/tésztát/kenyeret hanyagold. ne teljesen de sökencsed le nagyon kicsi adagokra:) járj el konditerembe/sétálni/futni vagy menj ki az utcára (ha nővagy) 2 cm es sárga/lila/zöld/piros szinő hjjal (ha pasi) akkor meg rózsaszinre festesd be a hajadat és egy lila csíkot a közepére:P hidd el oan zavarban leszel hogy helyben leizadsz magadrol1-2 kilót:D

2010. febr. 18. 01:45
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha gyorsan akarsz fogyni akkor egyszeruen ne egyel ... ha tartosan akarsz fogyni akkor viszont olvasgass az elozo kerdesek kozt es talalsz ott egy csomo hasznos etrendet...amit ugy sem fogsz betartani. Ha mar 25 kilo van rajtad akkor ne ide irogassal hanem nyomas edzeni es keress egy dietetikust.
2010. febr. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!