Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le minnél...

Hogyan fogyjak le minnél gyorsabban 25kg-t?

Figyelt kérdés
nem azért akarok lefogyni ilyen gyorsan mert tetszeni akarok valakinek,hanem mert elkezdtem fulladni.
2010. jan. 29. 13:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
de ezt miért az állatok kategóriába tetted?!
2010. jan. 29. 13:57
 2/13 anonim válasza:

Nézd, gondolom a 25kg-t nem három hónap alatt szedted fel, így értelemszerűen a leadása se fog ennyi idő alatt sikerülni. Én már megjártam a hadak útját, gyors lefogyás ugyan létezik, de azzal együtt járó viszahízás is van (jojó efektus).

Életmódváltás kell, sok mozgás, sok zöldség. Hajrá!

2010. jan. 29. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:

első voltam:

én gyorsan fogytam le. nem azért, mert akartam, hanem mert kiderült, hogy cukorbeteg lettem. betartottam a diétát (1200 kcal/nap), elkezdtem mozogni. azóta tartom a súlyom.

gyorsan lefogytam, de most azért kiderült ennek egy hátulütője: a gyors fogyás miatt besűrűsödött az epém, és epekövek alakultak ki.

sztem ráérsz 1 év alatt is leadni ennyit. havi két kiló fogyás a legideálisabb.

2010. jan. 29. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
semmi gond :) péntek van :)
2010. jan. 29. 14:01
 5/13 anonim válasza:

A férjem szokott fogyizni,és azt mondja mindig hogy az elsö dolog az agyban döntsd el.

Mátol fogyi!

Sok tejet ívott mikor éhes volt. Reggel 1-2 kifli tejföl-joghurt.

párizsi-tejföl .

sajt -joghurt.

Répa-retek -savanyukáposzta.

KEVÉS (GYEREK MENŰ) EBÉD .

víííízzzz!

ESTE fött tojás-sonka -saláta öntet

natur füszeres hús -savanyú káposztával v. savanyúság

bab főzelékböl csak a bab .

Vajon párolt zöldségek .

Csirke pörköltböl csak a hús ,tejes kiörlésü kenyér.

Durung tészta.

Mindenböl ehetsz de találd ki hogy mit veszel a szádba.Kicsi mennyiséget.Csülökböl is csak a szín húst.Rengeteg folyadék és a futás a legjobb este.

2010. jan. 29. 14:06
 6/13 anonim válasza:

igen a kaját ugy kell mindig folytatni mert vissza jönn ha beindulsz fogyás után.

Étteremben is olyat kell választani ami megfelelö .

Hús zöldség isteni finom ha jó fűszerezel.hagyma-fokhagyma mindenre bőven,kakukk fű, szerecsendió,bazsalikom.Sűrű Levesek tészta és csiperke nélkül!

2010. jan. 29. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
31%

Durung? :D :D Az milyen? :D Durum talán.

A férjed meg ezzel a sok tej, meg kifli, párizsi... hát nem tudom... ez minden, csak nem egészséges. Más dolog lefogyni, és más dolog egészségesen lefogyni!!!

Az meg, hogy SZOKOTT FOGYIZNI azt jelent, hogy mindig visszajön rá... na ennek nincs semmi értelme.

Orvos,dietetikus,személyi edző bácsi.

2010. jan. 29. 14:35
 8/13 A kérdező kommentje:
jajjjj és most kire hallgassak???????????
2010. jan. 29. 15:07
 9/13 anonim válasza:

A szakember neve dietetikus.

Nem kell parázni, nagyon rendes arcok, iratsz a házoorvosoddal egy beutalót, és mehetsz.

Ő tud majd segíteni.

2010. jan. 29. 17:34
 10/13 anonim ***** válasza:

ne pattogjatok már. egy normális fogyókúrában lehet enni kiflit meg tejet meg párizsit is. tejet meg főleg. én is úgy fogytam le, hogy sok a fogyókúra első szakaszában vacsorára 1 liter tejet ittam. És most 5 hónap után a 15. leadott kilónál tartok.

Én nem tudom megmondani Neked, hogy hogyan fogyj le, ahoz tényleg szakember kell, de abban tudok segíteni, hogyan ne hagyd abba a fogyókúrát.

Reggel mindig egyél rendesen! (én ilyenkor nem tartok be semmiféle diétát. azt nem tudom, Neked mit fog kiírni az orvos, de szerintem biztosan ehetsz valami édeset-pl banán v műzli)

Igyál sok vizet!-gondolom ez nem újdonság.

Nasi lehet: alma, főtt tojás, uborka, répa, paradicsom, savanyúkáposzta. Ezekből egész jó vacsorát lehet enni.

(pl paradicsomsaláta: paradicsom, hagyma, ecet, csipet só, cukor)

ha úgy érzed, már abszolút nem bírod tovább nasi nélkül, igyál teát! nyugodtan édesítsd. szerintem nagyon sok diétának az a hibája, hogy még azt se engedi, hogy édesítve idd a teát- az ilyen fogyókúrákba sokkal könnyebben bele lehet bukni. én mézzel szoktam inni. perzse nem túl sokkal :)

most csak ennyi jutott az eszembe hirtelen

2010. jan. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!