Víziló vagyok, imádok enni. Mit csináljak?
Ha nem ehetek egyszerűen depressziós vagyok,tegnap is tök rossz volt a kedvem ettem egy kis mekit,csokit meg egy pohár fehér bort és mintha kicseréltek volna! Imádok enni,csokoládét,péksütit,hamburgert,gyrost,rántott húst,bolognai spagettit,pizzát,citromos cukros teát,kávékat,forró csokit nyamm.
Viszont ez így nem mehet tovább,létezik hogy életem végéig az evés lesz a legnagyobb öröm számomra? Próbálkoztam sporttal,társasággal,szexszel de az evés a best. Mit tehetnék?
Szia!
Egy tippnek ami nekem bevált: KERESS EGY MOTIVÁCIÓT! Ha van miért fogyóznod és végig ez a cél lebeg a szemed előtt akkor elérheted. Nem tudom mennyire súlyos az eseted hiszen nem ismerlek viszont próbáld ki amit az egyik előttem szóló is írt,hogy először keveset egyél a szemét kajából,majd egyáltalán semmit. Ez nem lesz egy gyors folyamat de hidd el megéri ;-). Ez a motiváció lehet irigység,(ami tudom furán hangzik:-D) irigység a szép nők testére, a szerelem,(a kiszemeltedért csinálod) vagy csak magadért, mert igényed van arra, hogy jól kinézz. Tehát motiváció nélkül nem megy.
Egy másik tipp: Van egy király csatorna YT-on, a neve:Passion 4 Profession (P4P) Ez nagyon állat,nekem elképesztően bevállt,keresd a nőknek szóló szekciókat.
Tudom,könnyebb mondani mint csinálni de kitartást!;-)
És az utolsó tippem:a nasihoz.
Nem tudom hogy szereted-e a magokat de ha igen akkor ezt csinálhatod nasiként. Megvan az evés érzése,nem hízlal és finom is☺
Remélem tudtam segíteni ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!