Imádok enni - hogy fogyjak mégis?
#1 Köszi!
#2 Itt a probléma...:) Szeretem a húst is, a zöldséget is, de sajna a nasikat is...
Pedig a fogyásnak ez az ára. Elvileg az ember alapvetően hús és zöldségevő, tehát ezekből rengeteget ehetnél, de én úgy tudom nasival még nem fogyott le senki.
Döntsd el, hogy mit szeretnél. Csak rajtad múlik, hogy le tudsz-e fogyni.
Nyilván nasival is le lehet fogyni, de szerintem is inkább nehezíti a dolgot. Viszont nekem eszembe sem lenne kihagyni, nem azért vagyok hedonista, de nemcsak fogyás okból nem tartom jónak azt, ha az ember naponta vagy többször csokizik... Igyekszem moderálni magam, úgyhogy van nap, amikor sem csokit, sem cukrot nem eszem (a xillit is cukornak számít nekem, a mézről nem is beszélve. a gyümölcs nem, az kell. tudom, hogy abban is cukor van, de akkor is más), de ennél nagyobb aszkétizmust senki se várjon tőlem. Az étrendem közel áll a vega paleóhoz és néha ketogén napokkal próbálkozom, ha egy ideig túl sok a csoki, olykor pedig kiesik a tojás, ennél több korláttól ingerült lennék. Csomó dolgot nem eszem, csokit pont igen. Házit és keveset, de jót. A csoki eléggé rendben van összetételben számomra, az a kanál méz néha igazán beleférhet. Ha a fogyókúrázók ehetnek tk kenyeret (amit én nagy ívben kerülök, a szénhidrátbevitelemet is borítaná, a testemnek se esne jól, éhes is maradnék - nem vagyunk egyformák, no), akkor nem látom, mi a baj a csokival.
Emberfüggő, mennyire lesz ideges valaki a nass elhagyásétól s az is, hogy a teste és fogyása erre hogyan reagál. Én bizonyára lazán fogynék csokival, ha nem 2000 kalória fölött ennék, kevés mozgással, de azért lassan így is fogyok (nagyon lassan, de élvezetesen). Úgyhogy nem tudom elhinni, hogy ha valaki csokizik, az nem fogyhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!