Hogyan fogyjak le 4-5 kg-t?
Figyelt kérdés
Jelenleg 166 cm és 62 kg vagyok,és szeretnék olyan 57-58 kgos lenni,magas szinten sportolok heti 3*3 órát edzek. Igaz szeretem az édességeket és most vissza is fogom magam ezen a téren,de ezen kívül még hogy fogyjak le? Tudom nincs helyi fogyás de leginkább a a hasamról szeretnék leadni. Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm a válaszokat. 15/L2013. nov. 28. 17:30
1/1 dreamaboutyou válasza:
Nem írtad, hogy mit sportolsz.
Ha szeretsz futni, minden nap reggel vagy délután menj el egy fél órát kocogni, segíteni fog.
Próbálj meg odafigyelni, hogy mit eszel, minden nap egyél gyümölcsöt és zöldséget is.
Rendszeres testmozgás és egészséges étkezés.
Kitartás!:)
16/L
(166cm,50kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!