Hogyan fogyjak le biztosan? Kevés szénhidrát mellett, naponta tornázok Rékára, mégsem fogyok, inkabb hizok. Mit tegyek még? 170 cm magas vagyok és 68 kg. Szeretnék 5-6 kg-t fogyni.
Nem kéne 6 liter tejet meginni.
Esetleg részleteznéd a táplálkozásodat, mert a 'kevés szénhidrát' és a réka torna még sok jót nem árul el. Ez csak annál jobb, mintha sok szénhidrátevés mellett nem tornáznál, de nem tudjuk hogy mégis számodra mit jelent a kevés szénhidrát, és hogy miket eszel egyébként.
Akkor fogyj a saját elképzelésed alapján, biztos menni fog.
Azért nem kell 6 liter tejet meginni, mert a lowcarb diétázók mindig elfelejtik, hogy a tejtermékek függetlenül attól, hogy nincs bennük sok szénhidrát még kerülendőek. Pusztán ennyire szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy ne szenvedés legyen a fogyás, hanem könnyed és tartható.
próbáld ki ezt : [link]
telefonra is le tudod tölteni a play áruházból ha beírod hogy : P4P és az első lesz :) ja és még a play áruházból a caynaxot tudom ajánlani
Na Miujsag veled azóta?
Jó régi kérdés, biztos van azóta változás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!