Mennyit fogyjak még? (kép)
Figyelt kérdés
175 cm vagyok. és Most 78-79 Kiló. 98-ról indultam 4 hónapja. De még nem igazán vagyok megelégedve magammal. Én egy 10-esre gonoltam. Szerintetek??
20/L
2013. nov. 25. 14:35
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Elég rossz alkatod lehet, mert én 168 centimmel, és 76 kilómmal sokkal jobban néztem ki. Most 65 kiló vagyok, nem látok sok változást. Te szerintem mindenképp fogyj még 15 kilót, de ne másnak, hanem magadnak akarj megfelelni.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy fogyózol, de láthatóan a sport, sokat segítene, nem feltétlenül fogyás céllal, hanem hogy ne legyél olyan löttyedt puding, legalábbis a kép alapján.
5/8 anonim válasza:
Pont azt akartam írni, mint a harmadik. Én is jobban néztem ki 168cm/76 kg-val. Nem lehet, hogy túl gyorsan fogytál és még lóg a bőröd. Mozogtál rendesen a fogyókúra alatt?
Mert ez alapján tényleg még 10, de inkább 15 kg-t kéne fogynod.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazából, soha nem sportoltam, ezért felgyűlt rajtam egy jó kis túlsúly. Elég jól érzem magam így is. Csak kíváncsi voltam a "külvilág véleményére". De látom, messze vagyok az elfogadhatótól. Őhm, igen tervezem még azt a 10 kiló fogyást, szerintem január közepére február elejére sikerül is. A sportot nem tudom mikor fogom tudni elkezdeni met volt egy balesetem. Koccantunk egy autóval, és eltört a bal lábam. A gipszet, nem rég vették le. Viszont tavasszal ha törik ha szakad nekilátok valami sportnak is. Köszi a válaszokat!
2013. nov. 25. 17:31
7/8 anonim válasza:
Feszesíteni addig is tudsz. Pl haspréseket láb nélkül is lehet csinálni. És kérhetnél egy pár súlyzót karácsonyra. A comboddal pedig ráérsz akkor foglalkozni ha meggyógyult a lábad.
8/8 Vörösnefelejcs válasza:
Szerintem meg elég lesz egy cseppet 70 alá menni, csak hogy pofásabb legyen a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!