Hogyan (milyen mozgással) fogyjak le az esküvőmre?
Figyelt kérdés
Van rá 9 hónapom, és 9 kg-ot szeretnék leadni.
Sajnos időm csak esténként van 8 után, akkor érek haza a munkából.
Valami gyors, otthoni, hatékony megoldás?
2013. nov. 25. 20:02
1/7 anonim válasza:
Nem kell nagyon megterhelnes magad. Havi 1 kiló mínusszal, meglesz a -9kg.
Fogd vissza a nassolást, meg az édességet, és heti háromszor este tornázz egy órát.
Persze nem mindegy, hogy 59 kiló vagy most, vagy 99.
2/7 A kérdező kommentje:
64 vagyok.
2013. nov. 25. 20:06
3/7 anonim válasza:
Én étrendváltással fogytam, pedig nem is a fogyás érdekében változtattam. Nem eszem húst, minden nap egy étkezés nyers zöldség, kenyérfogyasztást visszafogtam, édesség szinte semmi nincs, cukros üdítőket nem iszom. Két ruhaméretet fogytam fél év alatt.
4/7 anonim válasza:
Én aerobikkal és nem ettem édességet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) a csokit nehéz lesz elhagyni, imádom :)
2013. nov. 25. 21:58
6/7 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy csak az esküvőig kell kibírnod, aztán ott annyit ehetsz amennyi beléd fér.. :) ha nagyon nem bírod, egyél szeletelt almát fahéjjal vagy mézzel keverve vagy egy túrórudit, vagy valami kevés kalóriás müzli szeletet. Aztán hajrá ;) Szurkolok, hogy úgy nézz ki az esküvődön ahogy szeretnél :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
na azért vhogy majd kibírom, idén tavasszal is fogyóztam, vagyis inkább csak nem ettem édességet (és jól ment!) és futottam, remélem most is sikerül :)
2013. nov. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!