Szakemberek! Hány órát kell sétálnom egy nap ahhoz, hogy bármit megehessek és mégis fogyjak?
Ezzel a hozzállással...na de. Szakember ugyan nem vagyok, de rohadt egyszerű ám.
Fogyás = kalóriadeficit. Két dologra lesz szükséged, ha ezt te tényleg komolyan kérdezed, bár remélem csak vicc, de most nem vettem a lapot és komolyan veszem.
1. Számold össze a napi kajád, hogy hány kcal.
2. [link]
Egy egyszerű példa. A poén kedvéért, tegyük fel, hogy átlagosnál kicsit ducibb vagy, mondjuk 80kg. Szereted a magyaros, jóóó kalóriadús kajákat, mondjuk napi 3000kcal-t viszel be. Az hogy "létezel" mondjuk 2000kcal-t igényelne. Ha fogyni akarsz, akkor le kell menned kb 1500-ra, tehát 3000-1500=1500kcal. Ennyit kell elégetned. Lassú sétával 1 perc alatt egy 80kg-os ember 3,3kcal-t éget el (a fenti linken számoltam ki), tehát neked durván napi 450 percet, vagy 7 óra 30 percet kellene sétálnod. Ha közepes tempóban mész akkor "csak" 5 és fél órát, ha meg emelkedőnek felfelé (mondjuk egy hegytetőn laksz), akkor csak kicsivel többet, mint 3 óra.
Ugye nem volt komoly a kérdésed? :DDD Inkább étrendet változtass!!
:) nekem amúgy sokkal jobban tetszik ez a hozzáállás, mint az, ha valaki inkább koplal, de nem mozog
gondolom, h az eredmény érdekében azért tenni kell, ezt is, azt is, de én se vagyok ebben szakember
ha van időd kivitelezni, h napi órákat gyalogolj hobbiból, akkor irigyellek...:)
de ha nem vagy hozzászokva, akkor fárasztó lesz az elején :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Akkor majd odafigyelek az étkezésemre, de én hogy még egyszer fogyókúrázzak, na olyan már nem lesz.
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!