Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 5 hónapos a kisfiam csak...

5 hónapos a kisfiam csak szopik. Az elején nem ettem mindent mert elég hasfájós volt, de 3 hónapos kora óta mindent eszem amit csak megkívánok,mégis fogyok!Mit tegyek hogy ne fogyjak tovább?

Figyelt kérdés
Nem szeretném visszanyerni az eredeti súlyomat, mert szerintem túl vékony voltam, de egyre jobban közelítek afelé!Légyszi ha tud valaki segíteni mit és hogyan kellene ennem írjon!Előre is köszi a válaszokat.
2008. okt. 14. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez természetes vagy nem?? Én 64 kg-val lettem terhes, 83 voltam mikor szültem, most 7 hónapos a kislányom, aki 6 hónapos koráig csak szopizott, most 62!!! kg vagyok. Pedig nem is eszek, hanem zabálok!! Rántott hús, sültcsirke, pörkölt, főtt tészták, sütemények stb.

2008. okt. 14. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen én is inkább "zabálok", sőt sütit ennék csokival ha tehetném!Szóval akkor nincs megoldás?!
2008. okt. 14. 13:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha termelődik elég tejed, és csak szoptatsz, akkor ez a természetes. Én Riska lettem (múúú), 65 kilóval estem teherbe, 84 kilóval mentem szülni, most vagyok 69, 10 hete szültem. Én mondjuk örülök neki, mert ez a Riska-lét a küllememen is meglátszik, nemcsak a tejhozamon... :))) Szóval segíteni nem tudok, a babáink híznak, mi meg fogyunk. minden jót Neked, és egyél sokat!!
2008. okt. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!