Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok lefogyni ezért...

Nem tudok lefogyni ezért állandóan az öngyilkosságra gondolok. Megoldás?

Figyelt kérdés
4 hónap alatt híztam 10kg-ot egy szakítás miatt. 174cm vagyok és 69kg. Lassan egy hónapja próbálkozok,de nem megy folyton zabálok összevissza,ez az életem..minden pénzem édességekre költöm meg alkoholra. Már hánytatom is magam néha nagy evések után. Kb kettő napig tudok diétát tartani aztán vége. undorodok a testemtől,de mióta így meghíztam a fiúkat se érdeklem és bántanak a súlyommal. Gyűlölöm azt aki lettem nem szeretek így élni. Már olyanokon gonodlkodok ,hogy koplalni fogok,nem eszek hetekig csak ne legyek ilyen undorító. bár ezt nem merem megtenni mert az előtt sokat edzettem és az izmaim vesztésével járna :(
2014. nov. 9. 01:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus ingyenes.
2014. nov. 9. 18:58
 12/16 anonim válasza:
háziorvos is.. egy labor pl jol johet.
2014. nov. 9. 19:20
 13/16 anonim válasza:
Tedd fel magadban azt a kérdést, hogy megéri-e saját magad tönkre tenni egy pasi miatt? Mi a fontosabb, hogy szenvedj és legyen egy a leírtak alapján szar és boldogtalan életed, vagy továbblépni új célokat kitűzni, haladni előre, mert vissza soha nem fogsz tudni menni és valószínűleg okkal történt a dolog. Minden sikertelenségben ha úgy tetszik kudarcban ott van egy pozitív lehetőség is, csak ezt az emberek nagy többsége nem képes meglátni, mert nem lát a saját nyomorától. Az életed nem fog megállni azért, mert szakítottatok... Senki nem tud rajtad segíteni csak önmagad!!! Minden a fejedben dől el... Ha ő hagyott el, bizonyíts, legyél k...a jó csaj és hagy sírjon ő utánad. :) De mindenképp magadat nézd és ne mást a saját életed teszed ezzel tönkre nem másét.
2014. nov. 9. 20:18
 14/16 A kérdező kommentje:

az a helyzet,hogy pont nem régiben próbálta magát vissza könyörögni... már nem engedtem neki,nagyon durván elbánt velem és ezt nem felejtem.

tudom,nem szándékosan teszem ezt magammal,változni akarok,de egyáltalán nem megy.próbálkozok,de nem és nem,mindig elbukok. pedig higgyétek el,hogy nem erre vágyok... ez olyan mint egy koldusnak azt hajtanánk,hogy már pedig ha jó életet akarsz állj fel és tegyél érte,de ahogy akarod te cseszed el az életedet nekünk mindegy. a koldus sem szeretne így élni mégsem tud javítani a helyzetén. nos így érzek én is.. pedig én még próbálkozok is,ma is tettem lépéseket,de valahog nem érzem elegendőnek

2014. nov. 9. 21:45
 15/16 anonim válasza:

"Már olyanokon gonodlkodok ,hogy koplalni fogok,nem eszek hetekig csak ne legyek ilyen undorító. bár ezt nem merem megtenni mert az előtt sokat edzettem és az izmaim vesztésével járna :("

Vicces ,hogy a koplalástól félsz de a haláltól nem!Jó nagy butaságot írtál!! Előbb gondolkozz csak azután írj.

Dehogy akarsz te öngyilkos lenni. Még az éhezéstől is be vagy tojva :))) Gondolom megerősítést vársz,hogy azt írjuk nem vagy kövér,, És valahogy az ivászat és a sport sem függ össze. Elég nagy lehet a zavar a fejedben! Lúzer,.

2014. nov. 12. 16:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Miért kellene összefüggés abban,hogy sportolok és iszok? Aki sportol az biztos,hogy nem iszik? Aki iszik tuti nem sportol? Elég korlátolt vagy,ha azt hiszed ez így megy.

És sehol nem írtam,hogy öngyilkos akarok lenni,nem akarok és nem is lennék,csak egyre többször megfordult a fejemben,hogy mennyivel könnyebb lenne,hogy van ilyen lehetőség is. De nem akarok az lenni. Képzeld azt is,hogy volt olyan,hogy koplaltam egy hétig semmit nem ettem! De utána borzasztóan néztem ki amikor újra elkezdtem enni. Ezért írtam azt is,hogy koplaláson gondolkodok,de nem merem hiszen tudom rossz vége lesz. Dehogy vágyok arra,hogy itt bárki is azt írja,hogy nem vagyok kövér! sőt inkább azt várnám ,hogy lekövérezzenek,mert az erőt ad. utálom a testem,egyenesen gyűlölöm. és igenis jól tettem,hogy kiírtam ,mert azóta megálltam a falásokat a szavak,tanácsok igenis segítettek és segítenek nem úgy mint az unalmadban való trollkodás..biztos viccből írtam ki,ugyan...

szóval igaz még csak pár nap telt el,de nem vettem tábla csokikat,nem ettem gyorsétteremben és tartom a napi 1600kalóriát az edzőtermet minden nap meglátogattam. és legfőképp azért nem veszem meg a hizlaló ételeket mert tudom,ha megenném még jobban gyűlölném magamat.

2014. nov. 12. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!