Mitől leszek estére állandóan éhes?
Nincs sok gyomorsavad?
Vagy esestleg nem eszel sok magas glikémiás szénhidrátot például cukrot? Mert az Inzulin emelkedésr okoz utana leesik és éhes leszel röviden ennyi.
Nem tudom mi lehet baj, mert már próbálkoztam többféle étrenddel. Próbáltam sok zsírral és fehérjével, éhes lettem. Aztán most több szénhidráttal, ahogy a dietetikus is ajánlotta:
Reggeli: 2főtt tojás, 50gramm körözött, 50 gramm mexikói zöldségkeverék
Tízórai: 40 gramm zabpehely, 1dl tej, 10gramm xilit
Ebéd: 55 gramm durum tészta, zöldségekkel, paradicsomos szósszal (450 kalória körül volt az egész)
Uzsonna: lidls diétás yoghurt (tudom nem a legjobb, de ez volt most itthon)
Vacsi: 120 gramm hal + 150 gramm karfiol + egész nagy adag saláta (paradicsom, uborka, jégsali) kefírrel (75 gramm) leöntve
Ezenkívül volt egy picike (30grammos tk kenyérből) melegszendvics, meg állandóan rájárok a mogyoróra meg a keírre. Éhesen meg nem bírok elaludni :(
Mert csak a kalóriát nézed a minőséget nem. Simán lehetne több laktató, vagyis magasabb zsír és fehérjetartalmú étel, nem csak zöldségeken kell élni.
Az már eleve rossz, hogy az írásodból az tűnik ki, hogy nem laksz jól, éhesen fekszel le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!