Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy állandóan...

Mit lehet tenni egy állandóan enni akaró lánnyal?

Figyelt kérdés

nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről.

kicsit ducik vagyunk mindketten és le akarunk fogyni. én már elég jó úton haladok, sokat fogytam, de még nincs teljesen kész. viszont ő állandóan enni akar. azt mondta, hogy nem éhes, csak enni akar. megeszik egy nagy perecet, egy töltött kiflit, és utána megint menne be a boltba hogy még egyen. engem is magával akar rángatni, de nem szoktam elcsábulni, csak ha tényleg éhes vagyok, eszem vele valami egészségeset. mindig panaszkodik, hogy kövér (nem az csak duci) de nem tud lemondani az evésről. heti 3x talizunk és mindig úgy kezdi hogy menjünk sütizni, fagyizni, pedig tudja jól, hogy én nem eszem ilyeneket, max nagyon ritkán. valószínűleg a fogamzásgátló miatt akar mindig enni. lehetne rajta valahogy segíteni? 18 évesek vagyunk.

2014. jún. 12. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Van egy kapszula amit mostanában nagyon dicsérnek ördögnyelv a neve és elveszi az étvágyat.Nézzetek utána.
2014. jún. 12. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy ízfokozós kajákat fogyaszt amik csak növelik az étvágyat evéskényszert okoznak,de ilyenek a az üdítők is.
2014. jún. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!