A rosszkedvem miatt állandóan abbahagynám a diétát?!
Nem a kajámmal van a baj, mert eszem rendesen és rendszeresen, de egyszerűen állandóan olyan búval basz*tt vagyok, és ilyenkor úgy érzem, az egész diéta szart sem ér, (pedig de, mert fogyok) és a szemét kaják után sóvárgok. Most is fél órába telt, mire meggyőztem magam, hogy ne rakjam a fél kiló kenyeret a tányéromra. Nem is okoz kielégülést ezeknek a kajáknak az elfogyasztása, sőt, ostorozom magam utána, de egyszerűen már szokásommá vált, hogy a rosszkedvemet kajálásba, nem is, zabálásba fojtom.
Segítség?!
Sportolsz is, vagy csak diétázol? A sport rengeteget javít a közérzeten. Hosszú évek óta voltma depressziós, pesszimista hangulatban. Amióta diétázok és sportolok sokkal jobban érzem magam, a borús gondolatok simán elkerülnek. Szinte leperegnek rólam a problémák a korábbiakhoz képest. Leginkább aerob edzés (tempós gyaloglás) közben veszem észre, hogy 30-40 perc után baromi jól kezdem érezni magam. Előfordul, hogy ilyenkor nem bírok magammal, és nekiállok futni, annyira tele érzem magam energiával.
Ha nagyon sóvárgok valami nasira, akkor általában ízesített bio kölesgolyót rágcsálok, de csak mértékkel, mert elég sok szénhidrát van benne. Édességnek meg ott a fehérje turmix, az a napi 1-2 adag bőven fedezi az igényem.
nekem pont, hogy a rossz kedvem segít diétázni :D
exem és az új nője miatt (is) csinálom. amikor arról hallok, hogy ők milyen boldogok, még többet akarok edzeni és még egészségesebben akarok táplálkozni :) mert exem kövér, a nője akiért elhagyott duci, én pedig már majdnem vékony :) tudom, hogy ettől nem fog visszafogadni, nem is akarom, Isten ments. csak azt akarom, hogy nézzenek egy nagyot, hogy jééé, sokkal jobb ez a csaj mint volt! :)
valami ilyesmit ajánlok neked is, csak azért is folytasd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!