83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?
Nincs helyi zsiregetes.
Ennyi idő alatt kizart, hogy ilyen sokat fogyj. Elhizni is egy hónapba telt?
83 kilóval nem nehéz mozogni egy nem kifejezetten beteg embernek... 163/83-mal simán teljesítménytúráztam, nem tűnt fel, hogy ennyi plusz súly bármiben is akadályozna (ha mást igen, akkor max. ilyen kis rövidkére megy, az is valami. persze lehet mozogni mást is, én gyalogolni szeretek, nem kifejezetten sport, de élvezetes mozgás).
Gyors szénhidrátokat ne egyél, plusz mondhatok még triviális dolgokat, megfelelő mennyiségű fehérje, sok zöldség... Mivel a zsírt nem bírod, nem nagyon tudod elkerülni a viszonylag sok szénhidrátot, de úgy is lehet fogyni. Csak lehetőleg ne fehér kenyér és cukor legyen.
Az életmódváltás pedig tarthatóbb, az embernek eszébe se jut abbahagyni (én nem is tudnám), ha olyan változtatásokat végez, amiknek az egészségességéről, hatásosságáról meg van győződve s finomakat eszik... Nyilván ne sanyargasd magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!