Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?

83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?

Figyelt kérdés
168 cm, 83 kg, 23/N vagyok és mindenképp szeretném kb. dec. 20-ig a mérlegen a 6-t látni elől, aztán folytatnám tovább csak kell vmi motiváció. Ki mit ajánlana? Kenyeret kenyérrel ettem, amit ki szeretnék teljesen iktatni. Alapból nem tudok megenni semmi zsirosat m nem birja a majam. A csipőm, hasam ami különösen zavar, hullahoppozás segithet? Előre is köszi :)

2014. nov. 7. 09:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsiregetes.

Ennyi idő alatt kizart, hogy ilyen sokat fogyj. Elhizni is egy hónapba telt?

2014. nov. 7. 09:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Amit leirtál én is tudom, h nincs helyi zsirégetés már a csapból is ez folyik, csak szeretnék valami hatásos módot, mert elkezdeni nagyon nehéz, na meg ha 1-2 hét után nincs eredmény nagyon könnyű abbahagyni. Nem ez az első nekifutamodásom. Egyetemista vagyok egész napokat az egyetemen töltök van, h nem eszek csak este, mozogni már fáradt vagyok, na meg ezzel a súllyal nehéz is, de szükségem van valamire. Dec 20-ig van 6 hét, én minusz 6kg-val is nagyon boldog lennék, csak szükségem van segitségre h mit hogyan hova iktassak be a mindennapjaimba és mi az ami számomra a leghatékonyabb lenne.
2014. nov. 7. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Pedig nem ártana minden nap sport, plusz: napi 3-4 étkezés legalább, kevés zsír, fehérjének: hús,hal,tojás,sovány túró ezekből egyél sokat, szénhidirátnak pedig rizs,barna rizs és teljes kiörlésű dolgokat egyél plusz sok zöldséget. Én is fogyózom , én reggelire fött tojást eszek teljes kiörlésű kenyérrel és zöldségekkel, aztán ebéd és uzsonna az rizs és hús/hal zöldséggel, vacsorára pedig soványtúró zöldségekkel.
2014. nov. 7. 11:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Szia.Én 3 hónap alatt 15 kg-t fogytam.Hagyd el a fehér lisztet,cukrot,zsíros ételeket.Szénhidrát gyanánt teljes kiőrlésű kenyeret,rizst,barna rizst fogyassz.Délután ne fogyassz semmilyen szénhidrátot,max.zöldség húsival,sovány túró,hal stb.Én napi 20-40 percet tornáztam R.Rékára.Nekem bevált.Kitartást.
2014. nov. 7. 11:09
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget!
2014. nov. 7. 11:16
 6/19 anonim ***** válasza:
83 kilosan nehez mozogni?? Kifogas kifogas hatan!
2014. nov. 7. 11:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a csapból is ez folyik, mert elkezdem mondogatni. De mégsem fogod fel, különben nem hinnéd, hogy a hullahoppozas majd a csipodrol fogyaszt. Én is éppen eleget jártam egyetemre, nemar hogy ott nem lehet normálisan kajálni.
2014. nov. 7. 11:46
 8/19 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznosak ezek a válaszok (utolsó 2). Valószinű nem egy egyetemre járunk és ezért mondod ezt.
2014. nov. 7. 12:26
 9/19 anonim ***** válasza:

83 kilóval nem nehéz mozogni egy nem kifejezetten beteg embernek... 163/83-mal simán teljesítménytúráztam, nem tűnt fel, hogy ennyi plusz súly bármiben is akadályozna (ha mást igen, akkor max. ilyen kis rövidkére megy, az is valami. persze lehet mozogni mást is, én gyalogolni szeretek, nem kifejezetten sport, de élvezetes mozgás).

Gyors szénhidrátokat ne egyél, plusz mondhatok még triviális dolgokat, megfelelő mennyiségű fehérje, sok zöldség... Mivel a zsírt nem bírod, nem nagyon tudod elkerülni a viszonylag sok szénhidrátot, de úgy is lehet fogyni. Csak lehetőleg ne fehér kenyér és cukor legyen.

Az életmódváltás pedig tarthatóbb, az embernek eszébe se jut abbahagyni (én nem is tudnám), ha olyan változtatásokat végez, amiknek az egészségességéről, hatásosságáról meg van győződve s finomakat eszik... Nyilván ne sanyargasd magad.

2014. nov. 7. 12:39
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. nov. 7. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!