Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?

83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?

Figyelt kérdés
168 cm, 83 kg, 23/N vagyok és mindenképp szeretném kb. dec. 20-ig a mérlegen a 6-t látni elől, aztán folytatnám tovább csak kell vmi motiváció. Ki mit ajánlana? Kenyeret kenyérrel ettem, amit ki szeretnék teljesen iktatni. Alapból nem tudok megenni semmi zsirosat m nem birja a majam. A csipőm, hasam ami különösen zavar, hullahoppozás segithet? Előre is köszi :)

2014. nov. 7. 09:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem birja a zsirt a majad?

En ilyet most hallok eloszor... Hogy jelentkezik ez?

2014. nov. 7. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Talán az epéjére gondolt, nekem is volt ilyen problémám (mióta lefogytam javult a helyzet), pár hétig zabkekszen, fagyasztott meggyen és rizsen éltem :(. 83 kilóval még simán lehet futni is, csak jól tartó melltartó legyen rajtad.
2014. nov. 7. 14:28
 13/19 A kérdező kommentje:
A májam nem termel elég epét, ezért minden ami zsiros nem tud tovább haladni az emésztesi kaszkádban, ezért visszajön.
2014. nov. 7. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
A válasz hasznos attól még, hogy neked nem tetszik. Kifogaskiralylany.
2014. nov. 7. 15:14
 15/19 A kérdező kommentje:
:))
2014. nov. 7. 15:19
 16/19 anonim ***** válasza:
A fogyás az nem olyan, hogy előre tudod, hány kiló fog lemenni. Intenzív mozgás, edzés és megfelelő táplálkozás mellett is lehetséges, hogy az első 6 hétben összesen 2 kilót fogysz, és csak mondjuk a 8. hét után indul meg rendesen a fogyás. Most a hasamra csaptam. Ne olyan elvárásokkal indulj, hogy mindenképp fogynod kell ennyi hét alatt ennyit, mert ha nem jön össze, akkor valószínűleg fel fogod adni az egészet.
2014. nov. 7. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is egyetemista vagyok, és kb kicsit több mint fél év alatt fogytam 20 kilót. Az utóbbi fél évben tartom. Én eszek/ettem mindent, csak nem sokat, normális mennyiségeket. Lehet le fognak hurrogni, de én kalóriát számoltam és eleinte csak lájtos szobabicikliztem. Aztán fokozatosan többet és többet sportoltam. Ma már heti 4x edzek (félreértés ne essék, nem "büfészakra járok, hanem természettudományin vagyok, tehát megoldható emellett is). Konkrétan a tárgyhoz: most kaptam hullahopp karikát anyukámtól, elég nehéz, fából van. Én elég nagy intenzitással csináltam egy órát folyamatosan és bizony elégettem 508 kalóriát (van egy elég jó kis HRM-em, ami elég pontos adatokat ad nekem az edzés intenzitásáról, tehát nem a levegőbe beszélek). Azt nem tudom, hogy formál-e, még nem derült ki, de szerintem neked kezdésnek jó lehet. Én bemelegítésnek akarom használni, tegnap futottam a tesztkört. (Annyi hátránya van, hogy össze-vissza vert, de majd megszokom) Tehát szerintem kezdetnek jól járnál vele, ha fogyni akarsz. Meg nyilván az étrendet is igazítani kell. Egy hét alatt egy kilót le tudsz nyomni, ha elég kitartó vagy. Aztán már majdhogynem megy magától :)

2014. nov. 9. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Ennyiről kezdtem én is. Aztán voltak pontok, mikor megállt.

Ez 3 éve volt. Kb 8 hónap alatt értem el a 65 kg-ot.

És itt állt 2 évig. Azóta voltam 59 kg is, de a 62-63 ami úgy az átlagom. Ez alá csak egészségtelen módon mentem (de nem önszántamból).

2014. nov. 10. 12:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nos én egy hete nem eszek kenyeret, szénhidrátot is csak du 2-ig vagy max 5-ig, utána már csak sali, sajt, natujoghurt v feherhusi. És még vettem kondibérletet is 1 hónapra, és tervezek heti 3-4-szer menni, de a múlt héten már voltam 2x, futópadon 45 perc, aztán has, popsi, külső, belső comb, szobabicaj és nyújtás. Igazán nagyon megmozgatom magam és utána olyan büszke vagyok :) Na meg kalóriát számolok én is, és ma reggel 3 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, mint 1 hete, nem tudom viz-e vagy bármi más, de nagyon megörültem :D
2014. nov. 15. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!