83 kg-ról 60 kg-ra hogyan?
nem birja a zsirt a majad?
En ilyet most hallok eloszor... Hogy jelentkezik ez?
Szia!
Én is egyetemista vagyok, és kb kicsit több mint fél év alatt fogytam 20 kilót. Az utóbbi fél évben tartom. Én eszek/ettem mindent, csak nem sokat, normális mennyiségeket. Lehet le fognak hurrogni, de én kalóriát számoltam és eleinte csak lájtos szobabicikliztem. Aztán fokozatosan többet és többet sportoltam. Ma már heti 4x edzek (félreértés ne essék, nem "büfészakra járok, hanem természettudományin vagyok, tehát megoldható emellett is). Konkrétan a tárgyhoz: most kaptam hullahopp karikát anyukámtól, elég nehéz, fából van. Én elég nagy intenzitással csináltam egy órát folyamatosan és bizony elégettem 508 kalóriát (van egy elég jó kis HRM-em, ami elég pontos adatokat ad nekem az edzés intenzitásáról, tehát nem a levegőbe beszélek). Azt nem tudom, hogy formál-e, még nem derült ki, de szerintem neked kezdésnek jó lehet. Én bemelegítésnek akarom használni, tegnap futottam a tesztkört. (Annyi hátránya van, hogy össze-vissza vert, de majd megszokom) Tehát szerintem kezdetnek jól járnál vele, ha fogyni akarsz. Meg nyilván az étrendet is igazítani kell. Egy hét alatt egy kilót le tudsz nyomni, ha elég kitartó vagy. Aztán már majdhogynem megy magától :)
Ennyiről kezdtem én is. Aztán voltak pontok, mikor megállt.
Ez 3 éve volt. Kb 8 hónap alatt értem el a 65 kg-ot.
És itt állt 2 évig. Azóta voltam 59 kg is, de a 62-63 ami úgy az átlagom. Ez alá csak egészségtelen módon mentem (de nem önszántamból).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!