Teszem fel főzök a családnak egy jó nagy adag töltött káposztát füstölt hússal.
Én nem eszem mondjuk a gombócból, húsból csak káposztát, levet szedek egy tányérral. Hogyan lehet az ilyen fajta ételek kalóriatartalmát lemérni?
jan. 22. 18:14
1/7 anonim válasza:
Csak becsülni tudod, de szerintem ne kínozd magad így, egyél húst is.
jan. 22. 19:05
2/7 anonim válasza:
Pontosan sehigy. En minden ilyennel ugy szamolok, hogy kulon lemerem es fottet utok fel. Yaziot hasznalom, peldabak a te eseted: kiszedem a kaposztat le nelkul lemerem, felutok fott savanyu kaposztat, aztan szedek hust, lemerem felutom a fott husnak (nyilvan amilyen alkatrésze az allatnak, azt utom fel) gombocbol igy necces, azt nem szoktam ha nem en csinalom. Ezeket tű pontosan akkor se tudod merni ha te fozod es mindent szamolsz. Marmint levesek pl. De ha te fozol a gombocoa kajakat meg tudod ugy oldani h kulon elkeszuted a gombocot lemered es osszerottyantod a vegen. Igy azt kulon fel tudod utni
jan. 22. 23:50
3/7 anonim válasza:
Ezt így sehonnan. Maximum ha kulon szedned mind alapanyagra mind a labasban a ket reszt. De az felesleges3n sok macera. Inkabb becsulj.
Es hacsak nem 2 dl olajon inditod azt nem lesz tobb 200 kalorianal akkor se ha fel kilot eszel meg belole
jan. 23. 07:28
4/7 anonim válasza:
Én nem szőrözök. Nem vagyok klinikai eset, hogy ha 2 g-mal több zsírt eszek, akkor megdöglenék. Kikeresem a töltött káposztát és lemérem a mennyiséget, amit megeszek. Lehet, hogy 20-40 kcal-t tévedek, meg némi makrót. A fogyásom ettől még sosem állt meg.
Ha azon a napon a többi étkezésed rendben van, akkor ez nem fogja szétcsapni. Gondolom diéta alatt nem napi szinten eszik az ember füstölt húsos töltött káposztát .....
jan. 23. 09:26
5/7 anonim válasza:
2es vagyok. Amit en irtam szorozosebb, talan a tudatalattinak kedvezobb, de 4esnek teljesen igaza van, ennyitol aztan semmi nem romlik el amugy.
jan. 23. 10:52
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 23. 15:07
7/7 anonim válasza:
Egyél húst is, kell a fehérje a szervezetnek. Ha kevesebb kaloriára akarod kihozni akkor csináld sertés combból (7% zsírtartalmút is lehet venni vagy darálsz magadnak) esetleg darált szárnyas bár annak más lesz az íze de szerintem még mindig finom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!