Mit tanácsolnátok nekem, aki hormonprobléma miatt híztam el?
Nyárig én is szeretnék csini lenni, de nem tudom, mi legyen a jó megoldás.
158 cm vagyok, és 65 kg-ra híztam meg egy hormonprobléma miatt, előtte 55 kg voltam.
Nagyon meglátszik rajtam ez a plussz 10 kg, a hasam s a gyomrom fodrozódik, amikor leülök, de amikor állok, akkor se szép, dudorodik. A felkarom vastag, látszik a háj rajta. A lábaimmal talán ki lennék békülve, de a combjaim narancsbőrösek. A csípőmön is van összecsíphető felesleg.
Ezek lennének, amik nem tetszenek magamon.
Egyetlen előnye van a 65 kg-nak: nagy mellem lett tőle. Amikor 55 kg voltam, semmi mellem nem volt. Félek, hogy ha valamennyire sikerülne fogynom, akkor elsőnek a mellemből fogynék.
Ruhában nem vészes, de bikinit már nem vennék fel. Ezért szeretnék nyárig valahova alakulni.
Most azt csinálom, hogy semmit sem eszek, max 1 nap 1x, egy kis pirítóst, vajas kenyeret, virslit. De van, hogy napokat kihagyok. Mégsem megy le egy deka se, bár a hormon miatt azt sem tudom, van-e esélyem fogyni, vagy már annak is örülhetek, ha nem hízok tovább.
Van itt valaki, aki ilyen speciális esetben tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm.
Hormonprobléma?
Akkor ebben az orvosod fog tudni segíteni.
Beszélj vele, ajánljon egy dietetikust, és ő majd kitalálja mi legyen veled.
En a munkam miatt nem tudok rendesen enni, viszont egesz nap rohangalok mint egy idiota. Az a baj az ehezessel, hogy pl amikor van 2-3 szabadnapom egymas utan, persze rogton nekiallok enni, es ezalatt a par nap alatt akar 2 kiloval is kepes vagyok gyarapodni. Es nem azert van, mert ilyenkor zabalak mertektelenul. Ez tortenik, amikor az ember ehezteti magat, aztan ismet elkezd enni.
Nem tudom, hogy a hormonproblema mellett fogsz-e tudni fogyni, de ha teheted, egyel sokszor keveset, es az istenert, egyel egeszseges kajakat! Sok-sok gyumolcs delelott, rengeteg zoldseg egesz nap, sok mentes viz. Itt a gyakorikerdesekben is 1000 ilyen tanacsot (ha nem tobbet) olvashatsz. Lehet hogy nem fogsz tole fogyni a betegseged miatt, de abban biztos vagyok pl, hogy a borod ettol tutuira szebb lesz. Ez csak egy javaslat, de olvass utana es valaszd ki a legjobb fogyasi lehetoseget magadnak! Sok sikert!
Szia!Testépítő vagyok,simán átváltozhatsz a nyárra,csak akarni kell.
előszőr is sport+ étrend!
rízs,zabpehely(sparba kapható pl)-ból testsúlyonként mondjuk 2 gram szénhidrát,és testsúlykilónként 3 gramm fehérjre ,ami csirkemell,pulykamell,marha -ból áljon
minden nap ,vmi aerob edzés 40 perc kb tempós gyaloglás,néha kocogás,bicaj, és bizony néha el kéne a sulyzós edzés.
ha nem eszel max a kilód megy,de A LÉNYEG A TESTZSÍRSZÁZALÉK CSÖKKENÉSÉN VAN!
kenyeret nem szabad enned,virslit főleg,minél természetesebb a kaja annál jobb,napi 5-6 étkezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!