16 éves lány vagyok leszeretnék adni 10kg-t mert elégé zavar kövér vagyok.160cm 67kg mit tanácsolnátok? Sport ill. étkezés.
160/67?? ez messze van a kövérségtől.
162/65 vagyok és nem vagyok kövér. 5-6 kb plusz van rajtam, bár nem is vagyok 16 éves már.
Sok zöldség, gyümölcs. Nasi nem nagyon kéne. Napi legalább fél óra sport.
Ha így nem megy beszélj egy dietetikussal.
30N
Én is így vagyok...
164cm/62kg és kövérnek érzem magam..
Szia!
Én is 65kg vagyok,és 165cm. Voltam egyszer vérvételen,és ugye csináltak más vizsgálatot is és mikor látták,hogy 65 kg,megkérdeztem,hogy kövér vagyok-e? és mondták,hogy pont jó,mert lese kell fogynom,bár ha szeretnék,lehet,illetve hízni se kell. Szóval,nem vagy kövér.
Képzeld el anyum munka társának a lánya most ment elsőbe,és 70kg. :O Gondolhatod,elsős 9 éves gyerek 70kg,és nem érdekli az anyját,de a gyereket se. :(
Sziia, szerintem elég 5 kg-t fogynod, ha nagyon akarsz, 10 az már sok :S amúgyis szerintem a magasságodhoz pont ideális testsúly a 67 kg, de az 57 az már nem igazán.. szerintem:)
Vegyél norbi update pékségben sütiket .. hihetetlen, annyian szidják, pedig tényleg nagyonnagyon sokat segít! 3 sütit megeszel mondjuk du. fél kettőkor és fél napig nem vagy éhes. Csak ajánlani tudom, abszolút nemhízlal.
Én ezeket ettem, meg volt 1 hetes alma diétám .. 1 hét alatt mínusz 3 kg :) mellette Rubint Réka 2009 dvd-re tornáztam.
így sikerült lefogynom 2 hónap alatt 5,5 kg -t :) sok sikert:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!