Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kik azok akik koplaltak és...

Kik azok akik koplaltak és fogytak tőle? és visszajöttek a kilók? Mennyit lehet vele fogyni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Érdekességképpen leírhatom, de senkinek sem ajánlom, mert nem mindenki ilyen szerencsés alkat. A párom koplalt (keveset, de azért evett és éjjel dolgozott, a pénze pedig másra kellett), 7 hét alatt fogyott vagy 14 kilót? Nem emlékszem pontosan, de nagyot nem tévedek. Azóta nem kövér. Az elért 56 kilót (176 centihez) nem tudta megtartani szédülés nélkül, azt azért feladta. Pár évig kicsit játszott a súlya, ha felment pár kiló, akkor kevesebbet evett és újra levitte, de különösebb megszorításokat nem kellett alkalmaznia, szerintem a kevés evés több volt, mint amit sok ember normál fogyás után folyamatosan alkalmaz... Igaz, ő 17 éves fiú volt akkor. Emiatt nehéz megmondani, mennyi jött vissza, mert bár valamelyest megközelített a régi súlyát, közben megváltozott a teste s még mindig nem kövér kicsit sem, éppcsak némi párnácska van a hasán, mert főleg oda hízik, ezért nem bírta sose, ha jópár kiló fölösleg jött össze, nem esztétikus.

No, a mázlista egyednek 2500 kalóriás szénhidrát- és zsírdús étrendje van (mézes, gyümölcsös vagy kakaós fehér rizs napi többször... de régebben kenyérrel csinálta ezt, ez előrelépés s amúgy teljesen jó ételeket eszik, nem nagyon aggódom miatta) s bármikor méri a súlyát, az 65 kiló (nem valami izmos, az tény, csak amennyire az élet hozza, külön nem edz, azt én csinálom néha). 17 éve lehetett, hogy lefogyott? Sose jött vissza.

De bizonyos vagyok benne, hogy ezt kevesen tudják így megcsinálni. Nekem tuti nem menne, ő mindig gyorsan tudott súlyt változtatni, én stagnálni tudok. Egyszer 11 napig hidegben voltam kevés étellel, lement 4 kiló, s elég gyorsan vissza is jött (de csak amennyi lement, én ilyen vagyok). Ha normális módszerrel fogyok, akkor csak egy picike jön vissza. Bár nagy tapasztalatom nincs benne, sosem fogyókúráztam, volt pár nem fogyási célból tartott kisebb böjtöm (nem is értek fogyásra semmit, de tanulságosak voltak) s pár életmódváltásom. Az életmódváltásokat szeretem. Bár nem kifejezetten fogyok tőlük.

2014. szept. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!