Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kik azok akik koplaltak és...

Kik azok akik koplaltak és fogytak tőle? és visszajöttek a kilók? Mennyit lehet vele fogyni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 60-ról 41kg-ra fogytam le kb egy év alatt. Napi egyszer ettem,mindig 1órakor. Nèha azért csokiztam:-D Mikor mår nagyon durvån fogyóztam elvoltam citromos vizen pufirizzsel. A vége kórhåz lett. Kihullott a hajam fele,nem menstruåltam,egy év volt mire a vashiåny,vitaminhiånyt és hasonlókat pótoltam.:-S Visszahiztam 48kilóra azt tartottam sokåig. Hormonprobléma miatt felhiztam 48-ról majd 80-ra. Szétmentünk a pårommal, idegbeteg voltam,nem ettem,hånytam,igy lefogytam 65-re :-D
2014. szept. 2. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
huhh első,neked aztán volt részed mindenben úgy látom ,szegény :-( kérdező:sürgősen vesd el ezt az ötletet mert egyrészt visszajön,másrészt pedig egészségtelen
2014. szept. 2. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Bizony igazi åtvåltozómüvész vagyok:-D
2014. szept. 2. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, 162 centihez voltam 70 kiló. Érettségire szépen lekoplaltam 57-58-ra, jó lötyi voltam, de belepréselve a kosztümbe nem látszott. Egyetem első vizsgaidőszakában 72 kiló voltam. Egy évvel később 82 kilónál tetőztem. Szóval összességében 12 kilót híztam ezzel a módszerrel hosszabb távon.

Most 60 vagyok, de eszem ágában sincs koplalni, sőt ha lemegy a zsír rólam, életemben először tömegelni fogok :-)

2014. szept. 2. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

160 cmhez voltam 50 kg, 3 hét alatt 41 lettem

csak zöldséget és gyümölcsöt ettem, max 300 kalóriát egynap, meg összese volt 4 nap amikor semmit nem ettem.

sárga lett a bőröm és sápadt, karikásak lettek a szemeim, nevetőráncok jelentek meg rajtam, beesett az arcom, naponta 3x elájultam, nem bírtam felmenni a 3.emeletre a lépcsőn, teljesen életképtelen voltam. nem éri meg.

2014. szept. 2. 21:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem koplaltam ilyen durván, hiszen fél év alatt fogytam kb. 15 kilót, és még akkor is viszonylag normális, 48 kiló voltam.

Viszont lassan két éve nem menstruálok gyakorlatilag egyáltalán. Évente kb. kétszer, ha megjön... Pedig már sajnos visszahíztam 52 kilóra. :(

2014. szept. 2. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm jópár éve durván koplalt. Alig evett, csak vitaminokat szedett. Fél év alatt 122 kg- ról lement 54 kg-ra. Eleinte tök jó volt, egyre jobban érezte magát, fitt volt, energikus, egyre kívánatosabb a férfiak számára. Aztán a szervezete feladta, az intenzíven kötött ki. Az orvos rávezette, higy ez így nem jó. Elkezdett valamivel többet enni, újabb fél év múlva 136 kg- ot nyomott. Összességében rosszabbul járt, mint előtte. Ezutákeresett egy dietetikust, azzal állítottak össze megfelelő étrendet. Kellett hozzá vagy másfél- jkét év, mire újból lefogyott, most olyan 70 kg körül van, de ezt évek óta tartja, és egészséges, nem koplal.
2014. szept. 2. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is koplaltam, nagyon hamar lefogytam kb 15 kg-ot.

De azóta most már megint annyi voltam mint voltam, szóval egyáltalán nem volt tartós. Amilyen hirtelen lefogytam, olyan gyorsan vagy még gyorsabban vissza is jött.

2014. szept. 2. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:

én is koplaltam, bár ne ingadoztam ekkorákat.

50 kg voltam (155 cm vagyok, picit husisnak láttam magam) lefogytam 43 kg-ra koplalással, de ugye kórházba nem akartam kerülni, tudtam, hogy nem akarok ennél kevesebb lenni már, normálisan eszem azóta, most 48 vagyok, jó ez így

2014. szept. 3. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Én koplaltam is, amikor meg mégis ettem, azt kihánytam. Vagy csak az íze kedvéért megrágtam, aztán kiköptem. Szépen le is soványodtam, a csípőcsontom meg a bordáim látszottak, de plöttyedt voltam, tipikus skinny fat. Szerencsére annyi ideig nem csináltam ezt a baromságot, hogy maradandó károsodásaim legyenek, elmaradjon a mensim vagy kihulljon a hajam, de amint abbahagytam, szinte egyből jöttek vissza a kilók - több, mint amennyit leadtam.

Most életmódot váltottam, és ésszel csinálom amit kell. Nem vagyok vékony még, de a bőröm szép, szuperül érzem magam :)

2014. szept. 3. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!