Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, állandóan éhes...

Mit tegyek, állandóan éhes vagyok?

Figyelt kérdés
:S fel tudnék falni egy házat nem tudom elképzelni,hogy fér belém ennyi kaja most is 5 szendvics után még simán ennék:'( és nem is sikerül semmilyen fogyóókúrát betartanom,mkit tegyek?
2010. jan. 16. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
utolsó előtti... a 170 cm-hez nem elég 52 kiló?? 40 alá szeretnél menni? szerintem jóm a súlyod, inkább sportolj
2010. jan. 16. 20:17
 12/14 anonim válasza:

Sorstárs vagyok énis.

170 centimhez vagyok 69 kiló :|

76 ról indultam nyáron,67 re lefogytam aztán karácsonykor vissza kettő. Mondjuk tudom hogy az a bajom hogy összevissza zabálok mindent,és mindenből sokat :| Nem vagyok lusta sportolni mert minden nap 1 órát sportolok de a kaja az kell nekem :D főleg hogy édesszájú vagyok,nekem egy tábla csoki egyszerre vagy 10 db süti nekem semmi ... ugyhogy megértelek.

Az biztos hogy nagyon nehéz megállni,de én mostanában azt csinálom ,hogy van egy srác aki nagyon tetszik,az a cél hogy elérjem az 57 kilót,és mikor a szemem elé kerül egy finom csokis süti,vagy anyu vesz az zacsi csipszet arra gondolok hogy ha megeszem tuti semmi esélyem nála.Ez kezd bejönni :D Nemtudom segített-e,de mindenesetre sok sikert kivánok.Ja és mégvalami,próbálj valami hobbit keresni vagy valami olyan elfoglaltságot ami le tud annyira kötni hogy ne gondolj a kajára.Az a legrosszabb mikor egész nap ülsz az ágyadon és azon jár az agyad hogy mennyire ennél valamit.Vagymég igyál sok citromos vizet,elvileg elveszi az étvágyadat. :)

16/L

2010. jan. 16. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:
a sok gyomorsavra szódabikarbónát szoktak inni, mert az semlegesíti (lúgos).
2010. jan. 16. 23:36
 14/14 A kérdező kommentje:
16/l ez rám teljesen igaz:) csak az adatok nem:D jó ma már anyira nem vagyk éhes:)
2010. jan. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!