Mit tegyek, állandóan éhes vagyok?

Sorstárs vagyok énis.
170 centimhez vagyok 69 kiló :|
76 ról indultam nyáron,67 re lefogytam aztán karácsonykor vissza kettő. Mondjuk tudom hogy az a bajom hogy összevissza zabálok mindent,és mindenből sokat :| Nem vagyok lusta sportolni mert minden nap 1 órát sportolok de a kaja az kell nekem :D főleg hogy édesszájú vagyok,nekem egy tábla csoki egyszerre vagy 10 db süti nekem semmi ... ugyhogy megértelek.
Az biztos hogy nagyon nehéz megállni,de én mostanában azt csinálom ,hogy van egy srác aki nagyon tetszik,az a cél hogy elérjem az 57 kilót,és mikor a szemem elé kerül egy finom csokis süti,vagy anyu vesz az zacsi csipszet arra gondolok hogy ha megeszem tuti semmi esélyem nála.Ez kezd bejönni :D Nemtudom segített-e,de mindenesetre sok sikert kivánok.Ja és mégvalami,próbálj valami hobbit keresni vagy valami olyan elfoglaltságot ami le tud annyira kötni hogy ne gondolj a kajára.Az a legrosszabb mikor egész nap ülsz az ágyadon és azon jár az agyad hogy mennyire ennél valamit.Vagymég igyál sok citromos vizet,elvileg elveszi az étvágyadat. :)
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!