Állandóan éhes vagyok amióta Norbi update módszer szerint eszem, hogy van ez? Már azt se tudom mit egyek, nem marad már kaja a családnak! Ti hogy voltatok ezzel, akik csinálták?
Én sem voltam éhes mellette. Most is ezt a diétát csinálom! Én pont azért szeretem, mert akár este 8kor is ehetek, nem kell éhezni, csak az nem mindegy hogy mit!
Az biztos hogy előbb éhezik meg az ember, mert nem ehetsz délután már kenyérfélét, lisztes, cukros dolgokat! Én pl. az esti éhezés elkerülésére vettem update 1-es kenyeret. Nem olcsó, de pár napra elég. Veszel hozzá pulykasonkát és már eheted is akár este nyolckor. :)
tegnap 22:10- es hsz vagyok
Végigolvastam a menüdet, végüis eszel bőven, de szerintem a déli puffasztott rizs helyett ehetnél, husit salátával, vagy főzeléket,valamit ami jobban laktat. Nem írtad mennyit szeretnél fogyni, de szerintem nagyon sok a szénhidrát délután még úgy is hogy update 1-es és elvileg ehetők délután is. Én pl a délutáni mogyorókrém helyett egy joghurtot ennék vagy egy almát vagy 2 kivit. De ez csak az én véleményem. Olyan mintha minden étkezésnél ugyanazt ennéd csak egy kis nasival bővítve.
Igen, nagy valószínűséggel megszokta a szervezeted, hogy nem tömöd fehér kenyérrel és társaival ! :) Én is így voltam! Már három hete nem eszem fehér kenyeret, rozsosat is csak délelőtt, délután ha éhes vagyok akkor update kenyeret eszem. Valamelyik nap anyukám fánkot sütött, nem bírtam ellenálni és délután 3kor megettem egyet, isten bizony nem éreztem jól magam utána. Mintha szikla lett volna a hasamban, pedig fantasztikus finom volt! :) Valószínűleg már hozzászoktam a light-osabb ételekhez! Én három hét alatt 4 kilót fogytam eddig, már csak max. 2-3at szeretnék leadni! De az étkezésemre azután is oda fogok figyleni az tuti! :)
Kitartást Neked és jó fogyást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!