Norbi update módszer vagy Paleolit táplálkozás-diéta?
A Norbi Ápdét már régesrég megbukott, nem veszed észre, hogy aki tartós fogyásra vágyik, annál már szóba sem jön?!...
Kevesebbet enni, többet mozogni, étvágycsökkentővel segíteni az éhség-rohamokon : EZ A TITOK!
A Norbi Update NEM BUKOTT MEG, sőt! A Szent Imre kórházban, Pados Doktor úrral, kontroll csoporttal igazoltan működik. A kövér ember nem bűnös című új Norbi könyvet is ajánlja, az ország vezető szaktekintélye, szóval MŰKÖDIK!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:56
Amit írtál, abból egy dolog igaz: mozogni is kell!
Köszönöm az eddigi válaszokat majdnem mindet hasznosnak tartok:)
Írjatok még tapasztalatokat hogy tudjak dönteni a 2 módszer közül melyikkel fogjak bele a fogyókúrába.amúgy mindkét módszerről sokat olvastam ismerem őket,csak kíváncsi vagyok nektek melyik vált be?
De nem érted, hogy nem ilyen hülyeségeket kell követni, hanem ÉLETMÓDOT VÁLTANI?
Délelőtt ch, délután-este fehérje, 1600 kcal fölé ne menj, mozogj.
Nagyon nehéz, nem?.. Norbi nélkül is megy...
A norbi módszer életmódváltás. Nem egy 2 hónapos diétáról van szó, hanem olyan étkezésről amit életünk végéig követhetünk. Amiatt is jó, hogy nem alakul ki hiánybetegsége az embernek, mert gyakorlatilag bármit lehet enni, csak a megfelelő időben.
És valóban nem muszáj a norbi kódokat figyelni,anélkül is lehet fogyni, de ha valaki nem olyan jártas a témában és nincs sok ideje minden kaja szénhidráttartalmát megvizsgálni,meg, hogy az adott étel mennyire dobja meg az ember vércukorszintjét, annak egyszerűbb csak a kódokat figyelni.
Én csak ajánlani tudom. De azt hozzáteszem, hogy nem kell norbi termékeken élni, mert drágák és tele vannak mesterséges adalékokkal. Csak nézd meg az átlagos élelmiszerek besorolását.
párom a paleolit "diétát" követi, 8 nap alatt 2 kg-t fogyott.
Csak mert elhagyta a fehér kenyeret, a zsíros ételeket,és a cukros üdítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!