Aaaaa. Miért vagyok állandóan éhes?
Most ebédeltem, már tele vagyok, de még mindig úgy érzem, hogy tudnék enni.
Eddig ezeket ettem:
reggelire 2 szelet rozsos kenyeret (csomagolt kenyér. 500 gramm az egész, kb 10 nagyon vékony szeletre van osztva az egész, nagyon tömény), összesen 5 gramm vajjal és 2 nagyobb szelet füstölt sajttal. + 2 dl zsírszegény tejet.
tízóraira egy őszibarackot és 2 szelet rozsos abonettet.
ebédre pedig kb 170 gr sült csirkemellet őszibarackkal (2 db) és sajttal (szendvicsbe való sajt, 2és fél szelt). + csak úgy külön 1 fél szelet barna kenyeret.
Most meg már megint (még mindig) ennék. argh....
Uzsonnára majd még eszek 1 vékony szelet graham lisztből készült kuglófot.
Miért vagyok "éhes", és hogy csökkentsem az "étvágyam"? (lsd lent hogy miért van idézőjelben/macskakaromban)
Amúgy már régóta fogyózom (9 hónap), és eddig még nem nagyon volt ennyire ehetnékem. Vagyis pontosabban inkább nem is vagyok éhes, csak ennék. Remélem értitek. :D
Sajnos ez az átka a napi 5-szöri evésnek, hogy állanódan ezen jár az agyad, hogy na mikor kell újra enni, mit stb.
Én ezért nem is tudok egy nap 5-ször, max 4-szer, de azt is csak akkor ha suliban vagyok.
Önkontroll, sajna ez a megoldás. Vagy igyál egy teát, édesítővel, vagy üresen, az is egyfajta pótcselekvés.
igyál. SOKAT.
egyél, mondjuk egy 6. étkezést illessz be.
mozgással hogy állsz?
Végül nem ettem, csak annyit amennyit beterveztem. :DD
Ma szerencsére nem vagyok annyira éhes, mint tegnap.
Mozgással úgy állok, hogy naponta gyalogolok kb fél-1 órát, + heti 3x-5x (mikor hogy) tornázok 3/4-1 órát.
az nem olyan rossz.
az étkezéseid tápértékén lehet esetleg feljebb csavarni (vitami, fehérje, élelmi rostból több) illetve mint írtam, rendszeresebben inni vizet, natúr zöld-vörös-fehér.. teákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!