Nem vagyok igazán zöldség és gyümölcs evő, a gyümölcstől a savam is állandóan felmegy, és még éhesebb is leszek, így hogyan diétázzak?
Hüvelyeseket se szereted? Bab, borsó, zöldbab esetleg? Savanyúságok? Savanyú ubi, cékla, káposzta, stb is jó.
Meg hát edd azokat amiket szeretsz, és kóstolgass újakat! Én pl. régen utáltam a brokkolit, mostanában meg már kezdem szeretni, ugyanez a padlizsánnal.
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát sajnos nem igazán, pedig nem vagyok válogatós, de valahogy nem ízlenek.
Amikor éhes vagyok, arra gondoltam, hogy egy jó kis szalámis kenyér helyett enném pl. a gyümölcsöt...kipróbáltam , de sajnos nem megy. Még éhesebb lettem, és megfájdult a gyomrom.
Hüvelyesekbe a csajok is beletartoznak?
Azokat imádom... :)
Ezek a zoldsegek, amiket felsoroltal, nagyon jo lugositok pl. ez ezt kellene frisslenek elkesziteni pl. tehat s.repale, aztan egy felora elteltevel lehet szendvicset enni, amihez szinten tudsz fogyasztani zoldseget is.
A szendvicset is tobbfele keppen tudod elkesziteni, tehat jatszadozz egy kicsit, pl. fott tojast, tofut is teszel bele, vekony hagyma szeletet, kakukkfuvel izesited....kiserletezz!
próbáltad már?
a piritóst (tk kenyér) túrókrémmel megkenni és rá karikázol almát
korpovit keksz mandarinnal
akármilyen gyümölcs joghurttla/kefírrel/túróval kikeverve
almával, barackkal töltött csirkemell
savanyúságok(cékla, skáposzta, csalamádé, ubisali,)
répás-almás-céklás saláta
gyümölcslevesek, mártások
főzelékek
gyümölcslevek, turmixok
próbáld ki finamak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!