Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoktatok gyümölcs napot...

Szoktatok gyümölcs napot tartani fogyásért?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Csökken a súly másnapra? Utána az nem jön vissza az az 1 kiló például?
2011. aug. 15. 09:56
1 2 3 4
 1/33 Ráffájel ***** válasza:
Semmi értelme nincs ilyen gyümölcsnapot tartani... Fehérje bevitel nélkül egyenes út vezet az izomvesztéshez.
2011. aug. 15. 10:06
 2/33 anonim ***** válasza:
24%

áááá dehogyis! Az itteni fogyizók zöme programozottan eszik. Ha nincs meg a napi mitudoménmennyi csirke vagy pulyka mell, akkor már el van cseszve a napi fogyókúra. Ha csak 5 perccel később eszik mint a napi program már kétségbe van esve. Ha akár 1 túró rudi lecsúszik, mert megkívánja a szervezete, akkor már 5 km-rel többet fut. Lelkiismeret furdalás nélkül nincs diéta. Semmi se jó. Kíváncsi lennék, nagyon sok fogyizó honnan a fenéből tudja finanszírozni azt a rengeteg ilyen-olyan sonkát, csirke és pulyka mellet, teljes kiőrlésű dolgokat.

Kérdésedre komolyan és nem dühből reagálva:

Igen én azok közé az elvetemültek közé tartozom, akik ha úgy érzik, akkor 1-2 napig csak gyümit esznek. Könnyebbnek, tisztábbnak és jól érzem magam tőle. Igen na bumm nem viszem be a napi fehérje meg szénhidrát mennyiséget, de nem érdekel, mert nekem szükségem van 2-3 havonta 1-2 nap gyümölcs napra.

2011. aug. 15. 10:18
 3/33 bix ***** válasza:
56%

kedves második

az a helyzet hogy sokszor sokkal olcsóbb a normális kaja amit megfőzök mint amit egyébként ennék a szemét, és gyorskaja...

mondjuk én elég speciális eset vagyok mert a napi kalóriaadagom még diéta alatt is kb duplája egy súlytartó nőnek, de ez most nem releváns. pl ott a reggeli. fél kiló zabpehely ami elég sokáig elég vagy 200 huf... emellé már csak tej kell ami megint nem vészesen drága, és tessék, egy normális egészséges étkezés kész is van. egy fél kiló túró 300 huf körül már megkapható. az két vacsira simán elég egy normális embernek. tízórai uzsi szinten ne mond már hogy 2-3 szem alma olyan baromi durva összeg... ebédre meg egy kis hal, akár pulyka alsócomb (négyszáz pár forintért vettem legutóbb kilóját...) simán megfelel köretnek meg a piacon a zöldség ott rohad kilószámra. vagy ott a barnarizs, ami megint nem összeg, főleg ha kiszámolod hogy egy kilóból hány ebédet dobsz össze.

gyümölcsnappal mint leírták a fehérjehiány a gond, ami persze egy nap nem okoz komolyabb gondot, de ettől tartós súlycsökkenést ne várj. 1 kilót meg főleg ne. egy kiló zsír 9000 kcal körüli deficittel égethető el. ennyit nem fogsz tudni összehozni egyetlen nap

2011. aug. 15. 10:29
 4/33 Ráffájel ***** válasza:
0%
Na jó bix, ez volt az utolsó válaszom ebbe a tetves rovatba. Rád hagyom teljesen, sok sikert! Ötödjére b4sztak ki ebből a témakörből, hatodjára az ezotériából fognak, ott is kb ez a szint megy. Sok sikert a sok értetlen idióta nőhöz!
2011. aug. 15. 10:38
 5/33 anonim ***** válasza:
0%
A gyümölcs nappal nem az az egy gond van,hogy nincs fehérjebevitel,hanem a gyümölcscukor(fruktóz) egyből felszívódó szénhidrát,ami szinte azonnal zsírrá alakul! Inkább zöldségnapra szavaznék, vagy kombinálva! Amúgy semmi baj az ilyen napokkal,kell a tisztítás is a szervezetnek!
2011. aug. 15. 10:39
 6/33 anonim ***** válasza:

10:29

Azért abban igaza van az előző válaszolónak, hogy ez az étrend drágább..

A barna rizs eleve drágább, mint a sima fehér rizs pl., a teljes kiőrlésű liszt is drágább. A gyümölcsök ára is általában az egekben van, hiába rohadnak a piacon. A magyar árus úgy van vele inkább rohadjon meg nála, mint hogy olcsóbban adja.

A csirke combot én még nem igen láttam 600 Ft alatt, bár ez már tényleg nem olyan drága..de mondjuk egy mell azért már komoly kihívás minden napra, mert az elég drága. (1000 Ft akciósan egy kg).

Aztán persze azért nem ehetsz minden reggelre müzlit sem, szóval azt is variálni kell, péksüti nélkül, amivel így eleve csak drágábban jöhetsz ki.

Szóval annak, aki nem ehhez az életmódhoz szokott és reggelre megevett egy fél szendvicset, ebédre gulyáslevest palacsintával, vacsira meg szintén két szendvicset pl. Akkor annak hiába mondod, hogy nem drága a diétás kaja, mert bizony legalább 3x-os ár.

2011. aug. 15. 10:42
 7/33 bix ***** válasza:
60%

"ami szinte azonnal zsírrá alakul"

heheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D ilyet én is tudok

az megvan hogy két rendőr megy a sivatagban? nincs? pedig kvanagy vicc vaze ááááááááá:D:D:D

és újra igaz a mondás, bölcs maradtál volna...

2011. aug. 15. 10:43
 8/33 anonim ***** válasza:
bix! engem oltassz? hát ezt pont a body.builderen sikerült olvasnom,ami állandóan reklámoztok,úgyhogy cssssss!Írhatod a viccet,nem sértődök meg!:P
2011. aug. 15. 10:47
 9/33 bix ***** válasza:
60%

"Azért abban igaza van az előző válaszolónak, hogy ez az étrend drágább.. "

minél? az elhízást általában nem a fél szendvicses kaják okozzák maradjunk abban. kis meki, egy kis csipsz este, mogyoró, zsíros kaják... ezek se olcsóak... egy zacskó csipsz mennyi? 2-300 huf? abból lehet 2x reggelizni egészségesen...

"A barna rizs eleve drágább, mint a sima fehér rizs pl., a teljes kiőrlésű liszt is drágább."

jah igen mennyivel is? mondom eleve az olyan kiadásokat ha lefaragják ami a hízáshoz vezetett akkor rengeteget spórolnak. én már régóta játszom a játékot neked is ajánlom. vásárlás közben akárhol a hipergigaszupermarketekben nézd meg az emberek kosarát. mennyi olyan kaját látsz ami szemét, egészségtelen, kb 10 perc alatt betolható "luxustermék"... megsúgom hihetetlen mennyiség van...

"A gyümölcsök ára is általában az egekben van, hiába rohadnak a piacon. A magyar árus úgy van vele inkább rohadjon meg nála, mint hogy olcsóbban adja. "

mennyi egy kiló alma? de most komolyan. napi 4-5 szem mennyibe kerül?

"A csirke combot én még nem igen láttam 600 Ft alatt, bár ez már tényleg nem olyan drága..de mondjuk egy mell azért már komoly kihívás minden napra, mert az elég drága. (1000 Ft akciósan egy kg). "

pulykát írtam nem véletlenül. több rajta a hús, olcsóbb is, bőr nélkül pedig simán megfelelhet egy alacsonyabb költségvetésű diétának.

"Aztán persze azért nem ehetsz minden reggelre müzlit sem, szóval azt is variálni kell, péksüti nélkül, amivel így eleve csak drágábban jöhetsz ki. "

péksüti mennyi most? nekem 250 valamennyi hufért hozzák a tej literjét a boltba, 200 huf körül van a zabom. ÉN minden nap azt reggelizek évek óta. imádom. meg lehet variálni igazából műzlivel vagy akármivel, de ha még fél liter tehet és a zab negyedét tolod be akkor se vagy egy péksütihez képest sehol, és ezzel valóban kihúzod ebédig, egy kakaóscsigával ez elég ritkán jön össze...

"Szóval annak, aki nem ehhez az életmódhoz szokott és reggelre megevett egy fél szendvicset, ebédre gulyáslevest palacsintával, vacsira meg szintén két szendvicset pl. Akkor annak hiába mondod, hogy nem drága a diétás kaja, mert bizony legalább 3x-os ár.

"

a fent említett hölgy tutira nem hízott el a kajájától... ez teljes mértékben kizárt. a gond az akkor jön amikor az össz mozgás a melóba vezetés, majd este 100-as csatornaváltó mellett mogyoró csoki csipsz, vacsira fél kiló kenyér eltűntetése az átlagos... ehhez képest viszont a diétás kaja nem összeg maradjunk annyiban.

2011. aug. 15. 10:53
 10/33 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a gyümölcsöket, de...!

1. A gyümölcsök savasítanak, majdnem mind és nem kicsit, így nem tudom, mennyire tisztítják a szervezetet,

2. Ott van ugye a gyümölcscukor. Az én családomban anyai részről szinte mindenki cukorbeteg. Az én cukorszintem épp beletartozik a normál szintbe, normális kajálás mellett is. Úgyhogy eszembe nem jutna egy nap csak gyümölcsöt enni. Tízóraira eszem 2 kis őszibarackot, délután 2 kis savanyú almát, enni. Emellett még a kávémba sem merek cukrot tenni.

2011. aug. 15. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!