Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoktatok gyümölcs napot...

Szoktatok gyümölcs napot tartani fogyásért?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Csökken a súly másnapra? Utána az nem jön vissza az az 1 kiló például?
2011. aug. 15. 09:56
1 2 3 4
 31/33 bix ***** válasza:

"Én azt tettem szóvá, hogy figyelembe kellene azt venni, hogy valóban vannak emberek, akiknek luxus a csirke vagy pulyka mell."

írtam, vannak alternatívák. de tényleg utoljára. pulyka alólábszár kb 500 huf / kiló azért az nem vészes. persze nem filézve, de a csontból meg lehet ezt azt csinálni, ha mást nem egy jó hús alaplevet.

" Bárhogy is nézzük akármennyire is olcsóak a zöldségek szezonban, de hidd el valakinek megterhelő megvenni azokat. Tudod milyen kevesen képesek valójában megvenni a barna kenyere ilyen olyan sonkával? Hidd el vannak emberek azt se tudják, hogy mi az, milyen íze van. "

hidd el sok ilyen embert ismerek. és most nem általánosítok csak saját tapasztalat. kivétel nélkül mindegyik dohányzik és rendszeresen fogyaszt alkoholt. és ez jellemző a nyomorgó emberek jelentős részére is. persze van aki meg nem és akkor is. kérdés hogy ha de, akkor a cigi és pia pénzből tudna e venni értelmes kaját? naná...

"Feljön ide egy tizenéves tini, azzal találkozik, hogy ha ezt eszed, akkor aztán fogyhatsz. Érted miről beszélek?"

akkor érteném ha norbis kajákat tolnánk elé hogy vedd azt. én jelenleg a hugom továbbtanulása mellett a lakástörlesztek is. soha nem mondtam hogy selyemsonka, vagy iszonyt drága cuccokat kell venni. amiket írok ált olcsóak, és többet elkölt a fiatal egy péntek szombati bulin mint egy heti költsége ennek. mondom. értem. vannak nagyon sokan akik lehet hogy nem dohányoznak és isznak, és nincs pénzük. értem én. tényleg. de ez hány százaléka annak aki idetéved? elhanyagolhatóan kevés.

reggelire mennyi egy péksüti? 150 huf? annyiból megvan szinte fél kiló zabpehely vagy negyed kiló rendes magvas műzli és az nem egy reggeli...

"Szerinted segítesz akkor rajta, ha ezzel tömöd tele, az anyukája meg leteszi elé vacsira a fehér kenyérből készült zsíros kenyeret vagy a paprikás krumplit."

ilyen kaja mellett akkor mégis mit kéne neki mondani? mennyé' kapálni 8 órát? mert másképp esélye nincs ezt gondolom te is tudod.

"Ő meg fogyni szeretne. És különben is egy fantom valaki azt mondta neki a neten, hogy ettől aztán nem megy. "

de megy. a lényeg hogy több kalóriát égessen el mint amennyit bevisz. ha tényleg olyan szegények hogy zsíros kenyéren és krumplin élnek és semmi fölösleges élvezeti cikket nem fogyasztanak akkor a mozgáson kell növelni. drasztikusan. ugyanis így nem nehéz bevinni 4000 kcalt sem, ami valljuk be nem 2 óra futás...

"Te a témában fórumozók zömének példakép vagy. Amivel nincs is baj. Csak ezzel a tisztséggel óvatosan kell bánni. "

nem hiszem hogy többen tisztelnének mint utálnak, egyébként meg nem is nagyon érdekel.

"Igazad van a szenny kaják terén is. De el kell azt fogadni, hogy amíg megvonom magamtól, mert a bix (vagy bárki) azt mondta, az csak ideig óráig tart. Ha hit, meggyőződés van mögötte azzal lehet eredményt elérni."

EZ viszont teljesen igaz. maxrespekt, ezt szajkózom mióta. kell egy rugó. kell valami ami elpattan és akkor megcsinálja. nem csinálgatja, hanem odateszi magát. erre az emberek 99%-a képtelen sajnos. ide is csak sírni jön fel hogy mindent megpróbált. dehogyis. nincs elég kitartása, nincs elég akaratereje, nem fog soha elérni semmit. ha tényleg akarja, ha képes bármit megtenni érte, akkor és csakis akkor éri el amit akar.

"én a dohányzáshoz hasonlítanámE

teljesen jó példa, dohányoztam elég rendesen. tudom milyen letenni, teljesen hasonló a csokimegvonás is. a kérdés hogy akarod e. amíg nem akarod igazán csak tudod hogy jó lenne, addig csak magadat csapod be. és én írhatok akármit, attól még nem fog sikerülni. ez választja el az embereket a céljuktól, és jól is van így.

"Lehet azzal jönni, hogy akarat gyengeség meg stb. Soha életemben nem nagyon ettem csokit, így el se tudom képzelni, hogy milyen az amikor valaki nem tud róla lemondani."

a dohányzásról ezerszer rosszabb, és sikerült. bárkinek siekerülne. az egész arról szól mint az élet. össze tudod szorítani a fogad és megtenni amit akarsz bármi áron? ha a válasz nem egyértelmű igen akkor bele se kezdj.

" Márpedig vannak akiknek nem megy."

már bocsi de IJT. ez egyéni nyomor. pont hétvégén gondolkoztam a kádban hogy hány embert tudnék mondani a teremből akit megismertem ott, lejárt, és elért valamit. 8-at. tudod hányat láttam 7 év alatt? én nem... rengeteget. lejártak gyúrogattak lekoptak, abbahagyták. ennyi.

" Tiszteletben tartom. Nem hülyézem és szennyezem le őket."

ha változtatni akar ezen segítek. ha csak sír akkor nem tisztelem, és ált nem is válaszolok. a lényeg hogy megteszi e az első lépést. azt a legnehezebb. leírom legjobb tudásom tapasztalataim szerint amit tudok, innentől csak rajta áll. ha megy megy ha nem nem.

"Kövér emberek mindig is vannak és lesznek. Nagy átlagban pedig a kövér emberek boldogabbak mint a kényszer fogyottak."

boldogabbak? miben? hogy kajálnak? nézd meg a strandon de boldogok ha meglátnak egy jó nőt. lehet hogy vannak sokan akik megbékéltek hogy ők ilyenek. én is azt tehettem volna 2 méteresen és hetven pár kilósan. mégse tettem. boldogabb vagyok mint akkor voltam, és ez nem azért van mert izmot pakoltam magamra. rendszerre fegyelemre lemondásra áldozatok meghozatalára, tanulásra, és millió olyan dologra tanított amit máshol is kamatoztatok. jobb a kiállásom az egészségem, a kommunikációs képességem mert nem zárok be egyből, a párkapcsolatom, és még sorolhatnám.

" Az agyban termelődő boldogság hormonok miatt."

jah endorfint elszabadító csokit mindenkinek és megoldottuk a gondot

értem én hogy hova akarsz kilyukadni, és neked is valamilyen szinten igazad van. viszont aki komolyan gondolja az alapvetően tisztában van pár teljesen alap fogalommal. aki úgy tesz fel kérdést hogy semmit sem tud, nem hajlandó utánaolvasni, nem hajlandó megnézni miről beszélünk az szerinted képes lesz arra, hogy napi szinten mozogjon? hogy a szervezete minden ellenkezésével szembemenjen és megváltozhasson?

lehet hogy az én elképzelésem se helyes, de én inkább őszinte vagyok. nem mondom azt hogy egy kis dobmocska lesz, és várom meg hogy egy pólóban jelenjen meg aztán csodálkozzon hogy oxigénpalackot meg jégcsákányt viszek magammal mert mégse. ha nem szembesül azzal hogy mi az amire vállalkozott úgyis feladja ahogy meglátja mert nem idiót@. aki pedig komolyan gondolja az konkrét kérdéssel ír, ezeknek tényleg élmény segíteni.

"A megoldást nem a diétában a fogyókúrában látom, hanem abban, hogy a most születő és növekvő generáció, már megismerje a mértéket. Nem tudod tőlük sem elvenni a chipset, csokit és cukros löttyöket, de már azzal eredmény érhetsz el, ha a mennyiséget csökkented."

az elsődleges példa pedig ki? apu anyu. ezt nem érti meg sok szülő. pedig ők tehetnének a legtöbbet a gyerekért. ezzel is egyetértünk, de ha a gyerek azt látja hogy anyu 200 kiló apu meg egy családi pizzát is eltűntet nasinak akkor mennyire hiteles hogy kisfiam te most csirkemellet eszel rizzsel és kajakozni jársz?

"Illetve a hiányzó mennyiséget zöldséggel és gyümölccsel pótolod.

Ha mozogni tanítod őket. Lehet, nem is kell futni járni napi szinten, elég ha gyalog megy haza a gyerek a suliból elég ha elfelejti a kocsit. Elég ha a játszótéren játszik és nem a számítógép előtt gubbaszt."

így igaz. ettől még az elhízott tini ezek egyikét se fogja megtenni. itt nem arról van szó hogy a jövőt hogyan alakítsuk hanem az adott, elhízott embert hogyan segítsük. nem mondhatom hogy járj gyalog munkába vagy sétálj. ezekkel nem jut sokra sajnos... érted?

"Szemlélet váltás: Ne 20-30 kg-okat akarjunk leadni, hanem ha felkúszott 5 kg, azt már észre veszi az ember. Akkor kell meghúzni a féket. Könnyebb."

ez így van. de mégegyszer mondom. nem ilyen kérdések jönnek. kész tények, felhízott emberek jönnek. azzal nincs bennebb hogy azt mondom legközelebb majd figyelj oda...

"Neked sikerült átlépni az emberi gyarlóságon, de az emberek zömének nem és nem is fog soha sikerülni.

"

Ettől én még akinek tudok megadom a lehetőséget. ha úgy érzi megfogadja a tanácsot, ha nem nem. lehet máshogy is. lehet koplalva is fogyni aztán röhögni hogy nahlátod mégis sikerült. mindennek ára van. az "én" módszeremnek esetenként a szenvedés, a lemondás, a veríték, a fáradtság, de hosszútávon egy élhető és tartható egészséges életmód, az adipexes koplalós nem sportolós emberek pedig mással fizetnek majd hidd el. aki el se kezdi mert boldog és elfogadja magát az is fizet. nem keveset.

2011. aug. 15. 15:38
 32/33 anonim ***** válasza:
ember legyen a talpán aki elolvassa az utolsót...de rajta vagyok:D
2011. aug. 15. 23:40
 33/33 anonim válasza:
Le akarsz fogyni? Napi 3 liter víz elfogyasztása ajánlott. A reggeli az legyen bőséges, inkább kelj fel előbb. Nekem fiatal koromban nemigen volt ilyen problémám, mert elég sok zsíros kenyeret ettem paradicsommal-paprikával, uborkával. Az anyukám még lánykoromban zsírral főzött, de én rögtön áttértem az olajra. Azt állították mindenütt, hogy a zsír hízlal. Szűlés után viszont jelentős lett a súlytöbbletem, és sok féle diétával próbálkoztam. Sajnos, ha 1-2 kilót leszenvedtem 4-5 jött vissza helyette. Soha eszembe sem jutott, hogy a zsír totális megvonása lehet a hiba. Az agyonreklámozott olajakat, margarinokat, joghurtokat iktattam be helyette az étrendembe. A Reg-Enor máj és epeserkentő segítségével neked is normál testalkatod lesz, teljesülhet a vágyad. Nekem is így sikerült. Arányosan ment le - 25 kg 6 hónap alatt. Neked is sikerülhet, de ehhez kitartónak kell lenni. Már 6 hónapja egy dekát sem szedtem vissza. 2-3000-ren már ugyanígy tartják a rég óhajtott súlyukat. Éhezni nem szabad, attól ugyanis a jojó hatás érvényesül: visszaszedsz egy kicsit többet, mint amit leadtál. De vannak dolgok, amelyek tiltottak: pld: olaj, margarin, tejtermékek... Ahoz, hogy foggyál, nem a lájtos ételeket kell nyomatni, hanem zsírt tartalmazó ételeket kell enned, hogy a szervezeted rájöjjön, már nem kell felhalmoznia zsírt, hogy abból szénhidrátot tudjon nyerni a napi máj- és epeműködtetéshez, az emésztéshez, vaqy az agy tevékenységéhez. Nagy akarat kell, de megéri. Itt nézhetsz utána:
2015. máj. 12. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!