1,5 hónapja járok konditerembe. Ellipszis, bicikli, futópadon 1 óra edzés. Állandóan éhes vagyok. Milyen kaját egyek, ami kevés kalóriát tartalmaz?
Alig eszel, és ennek nem lesz jó vége. Vissza fogod szedni a kilókat ahogy visszatérsz a normális étkezéshez. Reggel kezdd a napot zabpehellyel, lassan felszívódó szénhidrát, nem fogsz megéhezni olyan hamar. Én édesítővel és mazsolával, magokkal szeretem elkészíteni. Napi 5-6 étkezés legyen meg, hogy ne lassuljon le az anyagcseréd, persze kis adagokban. Az egyik ilyen étkezés lehet gyümölcs plusz egy adag mandula / kesudió. Ezek is remekül csillapítják az éhséget és nagyon egészségesek. Rengeteg zöldség, amit szeretsz, mellé hús. Ne virslit egyél, a legalja húsipari maradékok vannak benne! Én vegetáriánus vagyok (tojás, hal kivétel), esténként halat vagy tojást eszek salátával, paradicsommal, retekkel stb. Próbálj minél kevesebb feldolgozott ételt enni, nagyon sokat számít. Az értéktelen kalóriák mennek egyből zsírba (adalékanyagok, telített zsírok stb), a hasznos, tiszta tápanyagokat felhasználja a szervezeted. A testsúly kontrollálásának lényege az, hogy a vércukrod ne ingadozzon az egekig aztán vissza. (Pl mikor megeszel egy csokit, de pl. a főtt krumpli magában is ilyen)Az extra cukrot, amit a szervezeted nem tud a vérből felhasználni, zsírként raktározza el. Ezek a dolgok sokkal lényegesebbek a kalóriaszámolgatásnál.
Sok sikert!
23/L
Drasztikus volt a megvonás nem fokozatos azért vagy éhes.
És persze nem is egy kiegyensúlyozott étrend ez.
Olyan koplalós,önsanyargató szagú.
Nagyon szívesen! Azt elfelejtettem, hogy igyál minimum 2 liter vizet naponta, ha eddig nem tetted, ez nagyon nagyon fontos! Én azt hittem korábban, hogy egyáltalán nem számít a folyadékfogyasztás, most hogy odafigyelek rá, sokkal kevesebb az alvásigényem, sokkal szebb a bőröm, és mennek le a kilók is! A zsírégetés folyamata azzal jár hogy a szervezetben káros toxinok, méreganyagok keletkeznek, vízivással ezeket "kimosod" a szervezetedből.
És még egy tipp laktató kajára amitől nem hízol el: hüvelyesek - mindenféle bab, lencse, csicseriborsó! Ezerféleképpen elkészíthetőek, elég nehéz ráunni, tele vannak rosttal!
Örülök hogy segíthettem. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!