Állandóan éhes vagyok! Mitől lehet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 170cm, 80kg. Egész nap csak ennék. Pedig már nagyon nem kéne..
Kérlek segítsetek!
2011. máj. 9. 21:45
1/18 anonim 

válasza:

Nincs egy jó étrended. Ennyi.
Kell egy jó diétás étrend napi 5-6 kis étkezéssel 2-3 óránként, és akkor nem leszel éhes.
2/18 Kései Sirató 

válasza:

Terhes vagy? Mert én akkor voltam így..
3/18 anonim 

válasza:

Minden étkezés előtt igyál egy pohár vizet, az hamar megtelít, és kevesebbet fogsz enni. jah és én teát iszok az általában (nem mindig) elveszi az éhséget.
4/18 anonim 

válasza:

22.09 igen, 15 évesen sanszos :S
Uccsó... ez a víz ivás idiótaság. Rendesen kell enni, korrekt étrend alapján.
5/18 anonim 

válasza:

A kérdező nem azért eszik mert éhes, hanem mert finom és kívánja. Ennyire egyszerű.
6/18 anonim 

válasza:

Az a hülyeség, hogy aki egy nap gyakran eszik az nem éhes.....Ez a diéta már csak ilyen, hogy az ember nem lakik igazán jól. Amelyik fogyókúrás program úgy kezdődik, hogy éhezés nélkül, gyorsan lefogyni, nha az egy semmi....
Itt csak az akaraterő tud segíteni, hogy igenis tudj nemet mondani, mert te le akarsz fogyni.
7/18 anonim 

válasza:

azért vagy éhes, mert unatkozol. szerintem. vagy legalábbis túl sokat foglalkozol a témával.
8/18 anonim 

válasza:

Egyél meg egy kiló csirkemellet meg egy kiló zöldséget.
9/18 tetris válasza:
Talán azért vagy állandóan éhes, mert valami hiányzik a szervezetedből. Vitamin, vagy ásványi anyag. Esetleg egy multivitamin tabletta kúra, vagy Centrum tabletta kúra jól jöhet.
10/18 anonim válasza:
lehet hogy, terhes vagy! de vegyél olyan hungarocelt (én a kéket szoktam mert az legalább sós) és azt kajáld, vagy igyál sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!