Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Állandóan éhes vagyok! Mitől...

Állandóan éhes vagyok! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok 170cm, 80kg. Egész nap csak ennék. Pedig már nagyon nem kéne..

Kérlek segítsetek!

2011. máj. 9. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
vitaminhiány
2011. máj. 10. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
ébnod
2011. máj. 10. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem: kitágult gyomor, vitaminszegény étrend, sok szénhidrát, vagy beidegződés
2011. máj. 12. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát először is 80kg "cipeléséhez" elég sok energiára van szükség, főleg egy fejlődésben lévő szervezetnek. Elsősorban ezért vagy éhes.

Persze nem tudom mennyit ettél ma, de ne a nádszálvékony barátnőidhez mérd az ételmennyiséget, mert hozzájuk képest többet kell enned még akkor is, ha fogyni akarsz. Magadhoz képest kell kevesebbet enned.

Hétről hétre kevesebbet, így fokozatosan szűkül majd a gyomrod és egyre kevésbé leszel éhes. Ahogy csökken a súlyod úgy pedig egyre kevesebb energiára lesz szüksége a szervezetednek.

2011. máj. 12. 14:43
 15/18 anonim válasza:
én is ilyen voltam, és osztom 05-09 23:13<as véleményét, azért vagy állandóan éhes mert unatkozol, valószínüleg nem tudsz mit csinálni otthon, vagy túl elfoglalt vagy a géped előtt :) ezért van ez. Filmnézés, ahhoz mindig kell valami kis kaja, stb-stb. Aki pedig azt írta h hülyeség vizet inni mert az nem telít az egy hatalmas bar**! a víz minden embert telít, és elveszi az éhséged, nekem 3 orvos is ezt tanácsolta/ja nekem sokszor beválik, de mikor nem, akkor általában megeszek egyetlen egy almát az nem hízlal és az egy szénhidrát bomba egy egész napra, ha nem akarsz elhízni:) vagy narancsot eszek estére, az is telít, 70-80% víz, 20% cukor. de a legjobb természetesen a sima víz, mert az nem hízlal és telít.
2011. máj. 12. 15:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Nem vagyok terhes, mert fiú vagyok :D

Még kérnék tanácsokat! De az eddigieket is nagyon köszönöm!

2011. máj. 12. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele sajnos. De szerintem elhatározás és akaraterő kérdése. Én elhatároztam, hogy mostantól csak reggel eszek, amíg le nem adok vagy 20 kilót. Pár hónap. Ajánlom neked is. Ha van egy célod, igazán meg lehet állni.
2011. máj. 12. 16:43
 18/18 anonim ***** válasza:

A napi 5-6 étkezés, 2-3 óránkénti evés elveszi az eszedet, mindig csak az órát fogod nézni hogy mikor kell enned.

Napi 3-szori étkezést ajánlom (reggeli, ebéd, vacsora).

Nem azt mondom hogy nem lehet nasizni, de ha nem vagy éhes akkor felesleges magadba "tömni". Nasira gyümölcsöt vagy zöldséget egyél. És sokan mondják hogy nem szabad éhezni meg hasonlók. Aki komolyan le akar fogyni igen is éhezni fog, Amíg a szervezete hozzá nem szokik a kevesebb tápanyag, energia bevitelhez. A fogyáshoz akaraterő szükséges. Igazából nézőpont kérdése ki hogy közelíti meg a fogyókúrát. Ne azt akard csinálni mint mások találd meg a számodra legmegfelelőbb diétát, mozgás formát.

2011. máj. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!