Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A napokban kezdem el útifű...

A napokban kezdem el útifű maghéj kúrát, de állandóan éhes vagyok. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Reggel és délután szoktam 1-1 teáskanállal meginni, és napközben is igyekszem kellő mennyiségű folyadékot inni.

Nem éppen telítettséget kellene éreznem? Miért vagyok mindig éhes? Valamit rosszul csinálok?

2011. máj. 28. 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem csinálsz rosszul ,sajnos ez a hátránya ,ha fogyni akar az ember,hogy nem ehet/zabálhat annyit ,és így sokszor éhes lesz . De ha meg jól-jól laksz,akkor meg nem fogysz semmit.
2011. máj. 28. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
19%
Én a hántolt molylepke kúrát csinálom, most már egy evőkanállal kell bevenni belőle minden étkezés előtt, de már most érzem, hogy sokkal kevésbé vagyok éhes, és állítólag este hat után is lehet így enni mert megakadályozza hogy zsírba menjen az étel!
2011. máj. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!