Amerikai típusú hűtőt (LG) vettem a napokban. Beállítás után állandóan megy, ki se kapcsol?
23án vettem,ma lett bedugva és beállítva.Még mindig megy.
Régi hűtőm kikapcsolt miután elérte a hőfokot.
Ez LG típusú,de most egyfolytában búg.
Állítólag no frost-os,nem kell olvasztani és keringteti a hideg levegőt.De tényleg midig búgni fog és sose fog kikapcsolni?
köszi,csak az a baj,hogy szállítási sérült és nem kaptunk hozzá papírokat,semmi se!
Azt mondták, 6-8 órát álljon,majd utána kapcsoljam be.2 napot állt eddig,ma délután kapcsoltam be.
Semmi bajom nem volt eddig az LG termékekkel.A mikróm is az,a mosogatógépem is.
Papírjai vannak,garancia is van rá,csak a használati utasítást nem adták ide vele.Ez szerintem nem az LG hibája,hanem az üzleté,ahol vettem.
De lejjebb vettem,így megállt,lehet,így jó lesz.
Majd holnap bemegyek a boltba,ahol vettem.
Azért köszi
Megoldódott a probléma!
Reggel nyitásra mentem a boltba,ahol vettem és most ment el a szerelő:
Volt rajta egy gomba a hátulján,amit nem mondtak,hogy első indításkor be kell kapcsolni.És szépen "vissza engedi" magát a gomb 12 óra múlva.De megkaptam a használati utasítását is a szerelőtől,nem érti,hogy miért nem ad a bolt a vásárlóknak automatikusan.Akkor az ilyen hibákat el lehetne kerülni.
Így már reggelre kikapcsolt(amikor eléri a hőfokot)és be is kapcsol.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!