Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges hogy...

Szerintetek lehetséges hogy ettől a terméktől fogyok? ( tovább lent)

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy azt ehetek amit akarok, csk ne legyen nagyon sok a szénhidrát, este 5 után ne egyek és 6 kor igyam meg ezt a port, és alvás közben fogyok. az a neve hogy Viewty LC.
2010. jan. 12. 09:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Alvás közben fogysz? :))))))))))))))))))))))))

Ez elég vicces. Sok lusta fogyizó kiborított már, de eddig ez a csúcs...Alvás közben.

2010. jan. 12. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
És láttad már az árát? Ha milliomos vagy és egy életen át tudod használni, akkor tudsz tőle fogyni tartósan, de ha csak pár hónapig használod, utána egyből visszajön az összes túlsúlyod. Miért nem lehet megérteni, hogy tartósan lefogyni csak egészséges táplálkozás mellett lehet?? Ja, mert a média ezt nem mondja, hisz akkor ki venné meg ezeket a drága termékeket?
2010. jan. 12. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Hagyjátok, vegye csak meg... vannak akik sosem tanulnak semmiből... Megeszik a sz@rt, nem jött be, pfuj. Átfestem kékre, megint megeszik a sz@rt, nem baj, majd ha kék lesz! Nem tűnik, fel nekik, hogy még soha nem sikerült tartósan lefogynia senkinek anélkül, hogy ne váltott volna életmódot.

De ha mindenképp kell valami hülyeség amiben hinni lehet, akkor járj egész évben svájci sapkában! Nagyon fontos, hogy abban is aludj!!!! Fogyni fogsz mint az állat! Persze ez is csak akkor ér valamit, ha normálisan diétázol, és mozogsz is hozzá!

Eszméletlen, hogy nem tűnik fel senkinek, hogy minden ilyen csodasz@r mellé odaírják, hogy de hát ugye diétázni kell, meg mozogni is!

Ja... nem látjátok a fától az erdőt! Gratulálok :D

2010. jan. 12. 12:08
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
NEM fogysz iylentől. Max. lehet lemegy 1-2 kiló de a szervezeted teljesen tönkreteszed. Sportolj heti 4x, és figyeld meg, mozdul a mérleg.
2010. jan. 12. 14:07
 5/11 anonim válasza:
100%
Csatlakozom!!! Én ugyanis így jártam! :O Egy hónap alatt 10 kilót szedtem össze, miutáén abbahagytam a cég másik termékének fogyasztását (nem volt rá több pénzem)... Nekem csak a pénztárcám lett vékonyabb! Tanultam belőle, inkább testedzésre járok, alakformálásra, zsírégetésre és erősítésre. Sokkal jobban megéri! Emellé már csak egy normális táplálkozást kell beállítani, és a mérleg/centi is a barátod lesz :)
2010. jan. 12. 14:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Utolsó !! Te is a Wellstar eggyik termékét fogyasztottad, és hiztál tőle? :O:O

KÉrlek meéséld el. részletesen.:O nagyon meglepett

2010. jan. 12. 16:34
 7/11 maundrel ***** válasza:
azután hízott tőle miután abbahagyta a szedését, nem azalatt mialatt szedte.. :S legalább értelmezd a válaszokat könyörgöm.. :S:S
2010. jan. 22. 20:00
 8/11 anonim válasza:

A hülye poroknak nem kell hinni, nagyrészük kamu. Ha jól átgondolod egy dologról szól az egész: az emberek hiszékenységét és lustaságát használja ki. Ki ne vágyna arra, hogy tétlenséggel fogyjon le, minden munka nélkül?

Hidd el ha tartasz egy ésszerű diétát és este tényleg nem eszel, figyelsz a szénhidrátra, egy kicsit többet mozogsz akkor menni fog a fogyás minden kamu por és csodaszer nélkül is. Sok kitartás és elhatározás kell hozzá.

2010. jan. 23. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Jól van. Tőlem vegyed, de semmi hatása sem lesz. Ha jól értelmeztem, te azt hiszed hogy 5 után nem ehetsz, és gyakorlatilag bármit fogyaszthatsz mértékkel. Okoska vagy nagyon-.- HÜLYEGYEREK!!

Öcsém, te aztán X'D

Nah most helyrerakom a kis agyacskádat. Lefekvés után 2 órával nem szabad enned, az nincs megkötve hogy pontosan mikor. A portól nem fogysz, mert csak a sport segíti elő a zsírégetést. Max elrákosodsz tőle, és akkor téll lefogysz 40 kilóra, csak utána 1 hónappal már alulról szagolod az ibolyát. :) Nem ehetsz bármit. Amit ki kell zárnod:

chips, gumicukor, csoki, cukor, fehérkenyér, túl sok só, zsíros húsok, gyorséttermi kaja, húskészítmények (pl virsli, szalámi) , sütemények, péksütemények, kamukaják: müzliszelet, gabonapehely, üdítők, cigi, alkohol, kávé, bármilyen nassolnivaló, érlelt sajtok, ízesíttt joghurtok, fagylalt, jégkrém, éttermi kaja.

Igen, tudom, leesett az állad. De ha ezeket magadba tolod, akkor 2 hónap múlva gurulva fogsz közlekedni a lépcsőházban ;) Na pás.

2010. jan. 23. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Véletlen elírtam xD A lefekvés után 2 órával helyett azt akartam írni: lefekvés ELŐTT 2 órával
2010. jan. 23. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!