Hogy tudnék 25-30kilót lefogyni? Nagyon elvagyok keseredve. Sportolok, diétåzok de a mérleg megse mozdul. :- (
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 13:57
11/14 anonim válasza:
Én is ezen akadtam ki. 65-ból 30 kiló? Veled nem stimmt valami...Még a 25 is durva. Kb 10 kiló lenne a reális mínuszban, de nem 30!!!
12/14 A kérdező kommentje:
Majd 80kilóról fogytam ennyire le. Csupån lelki gondokkal.:-( Elötte 48kiló voltam csak.
2014. júl. 30. 22:43
13/14 anonim válasza:
szerintem neked pszichológus kéne inkább nem fogyókúra és akkor az is menne,ha a lelked rendben lenne.
14/14 anonim válasza:
[link] én ezt javasolnám neked. Én is elmennék csak sjanos nincs kivel így ameddig nem találok jelentkezöt addig itthon edzegélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!