Mit csinálok rosszul? 15/L
Elegem van a súlyomból (utóbbi mérés alapján 85) hányingerem van magamtól,ha a tükörbe nézek. 1000 féle fogyókúrát próbáltam, kézilabdáztam, bicikliztem, gyalogoltam.....A kajából vissza vettem. Chipset nem eszek kb 5 éve, csokit is ha eszek akkor is csak 1-2 kockát.
Most megyek középsuliba, és nem akarok megint az a lány lenni akit cikizni lehet a súlya miatt...Teljesen elveszi az önbizalmamat. 1 hónapja minden este csinálok 60 felülést és 60 guggolást. Emellet minden barátnőm vékony, és elegem van abból,hogy én csak elbújhatok mellettük... Rengeteg salátát eszek. A napi csoki bevitelem amint mondta 1-2 kocka,illetve reggel szoktam túrórudit enni, mert mióta az eszemet tudom minden reggelemet azzal indítottam. Egyszerűen nem tudom mit tehetnék még,ami segítene. Tanácsotokat kérem!
Látod látod?! Ebböl is látszik, hogy mennyire rossz indulatú vagy. :) Már felsem veszem magamra a szavaidat. Egyszerűen szánalmas vagy :)
Próbálsz itt oltogatni, de az agyadig nem jutna el,hogy csak magadat égeted..:D írj még ilyeneket, legalább elszórakoztatsz:*
"Már nagyon megbántam,hogy tőletek kértem segítséget.. Nincs lelkiismeretfurdalásotok csak örültök,hogy belém rughatatok. Nincs bennetek jóindulat, mert hát persze nehogy már segítsük a másikat.. Egyszerűen szánalmasak vagytok. Azt hiszitek bennetek nincs hiba? 1000x jobb ember vagyok nálatok."
Keress fel egy pszichológust!
Viccen kívül mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!