Mit csinálok rosszul? Miért mennek felfele a kilók? 20/L
Ha kevesebbet eszel, mint amennyire a szervezetnek a napi ténykedéshez szüksége van, akkor amit eszel, azt nem engedi tovább, hanem elraktározza magának, azokra az időkre, amikor esetleg szüksége lesz rá!
Azt írod, megemelted a napi sportot, és visszább fogtad a kaját = a szervezet átállt tartalékoló üzemmódba!!!
Regisztráld be magad a KalóriaBázis.hu-ra, a személyes adataidat beírva megadja, hogy a napi minimálisan szükséges kcal mennyi. De ha 1200 alatti értéket ír, akkor azt javítsd ki, mert minden szervezet minimum ennyit kér ahhoz, hogy ne kezdjen tartalékolni!!!!
Naponta beírhatod, hogy miből mennyit ettél = mennyi volt a kcal-bevitel, felvésheted, hogy mit-mennyit mozogtál, ezek alapján kiszámolja, hogy a napi-heti fogyás kb. mennyit is jelent, ha a továbbiakban is kb. úgy csinálod!
Az a baj hogy ezzel a kajálással rákényszeríted a szervezeted hogy átmenjen raktározó üzemmódba a 3. jól írta nagyon. Gyümölcsöt mi az Istenért kell enni annak aki fogyózik.? Felnyomja a vércukor szintet beindul az inzulin termelés és kajás leszel, ennyi.
A zöldség lassítja a cukor gyors felszívódását és tisztít, méregtelenít. Fehérjét kell enni sok párolt zöldséggel. Pl. csirkemellhez, sok-sok brokkoli, répa, karfiol, stb párolva. Ez az egész 20 perc alatt megvan és többször is ehetsz belőle. Neked legalább 90-100 g fehérjét kéne egyél naponta (hús, tojás) szénhidrátból meg kb 150g (rizs, zabpehely) zöldségből meg amennyit csak tudsz.
Én mondjuk paleóval adtam le 4 hónap alatt 15 kilót, lazán. Zéro koplalással, már nem vagyok paleós, most tömeget növelek mert az összes gatyám lötyögött rajtam :) Akár ezt is megpróbálhatod (ha nullás a várcsoportod)
Ha huzamosabb ideig megvonod a szervezetedtől a működéshez szükséges kalóriamennyiséget, automatikusan el kezd raktározni. Ha rendszeresen mozogsz akkor néha nem árt kicsit túlenni magad. Így a szervezeted megtanulja, hogy nem kell raktározni, hanem azt felélni, ami tartalékban (súlyfeleslegként) van. Egyébként a centizés nem rossz ötlet, főleg mert lehet az a plusz 2 kiló nem is zsír, hanem víz. Igaz, nem tudom mennyit iszol naponta. Plusz, az sem mindegy mikor mérlegelsz.
Én is fogyózom. április óta. Eleinte a futás mellett ugyanolyan étrendet követtem, mint te. Csak a gyümölcsöket délelőtt ettem. Du. Már csak zöldséget, salátát. Gyorsan le is szaladtak a kilók. Centiben mérve átlag 5 centivel lettem vékonyabb( van ahol több van ahol kevesebb) Most egy hónapja keztem el beiktatni "zabálós" napokat. És nem hízok, sőt lassabb ütemben ugyan, de még mindig fogyok. Mondjuk én már inkább megtartani szeretném a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!