Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Talan rosszul csinalok valamit...

Klaudia83 kérdése:

Talan rosszul csinalok valamit? Fogyokurazok

Figyelt kérdés
Talan rosszul csinalok valamit? Fogyokurazok 5 hete A fogyukuram kb 2-3 l viz ivas, csak csirkemellet eszek, salataval, vagy rizsel hetfo, szerda, pentek 50-60 perces edzes bicigli, seta Egyatalan nem eszek kenyer, edeseg cukor, Liszt, teszta Nem iszok uditoket Igaz altalaba csak napi egyszer max ketszer eszem de fogyokura elot se etem tobb szor keptelen vagyok ra ezzel a modszerel fogytam 5 het alat 4 kg szerintem kevès az ismeroseim 8-9-10 het alat fogyak 14-15 kg Koszonom a valaszokat sziasztok minden Jo tanacs erdekel

2014. márc. 24. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a rizst kihagynám. Egyél helyette salátát!
2014. márc. 24. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Heti 0,5 - 1 kg fogyás teljesen jó ütemű fogyás.

Hogy táplálkozásban rosszul csinálsz-e valamit, az egy bonyolultabb kérdés.. de ha fogysz, akkor a célodhoz már úgy tűnik közelítesz.

2014. márc. 24. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!