FOGYÓKÚRÁZÓK? Ti hogy készítitek el a zabkását?
Figyelt kérdés
Sohasem csináltam még, nem tudom, hogy MENNYI vízben vagy tejben, MENNYIT és mivel célszerű ízesíteni, egyáltalán mennyivel lakok jól?2014. márc. 23. 07:41
1/4 anonim válasza:
En nem fogyokurazok, de gyakran eszem reggelire zabkasat, mert laktato. Kb. 2 dl tejet es 1 dl vizet feltesszek forralni 4-5 ek zabpehellyel, kozben pucolok egy almat vagy kortet, valamilyen gyumolcsot. Amikor forr, beleteszem, kicsit fozom, izeseitem mezzel fahejjal. Nagy adag, marad belole altalaban, es akkor megeszem ebed utan desszertnek.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nem lehet elrontani, az a lényeg, hogy több legyen a tej, (én azt használok, finomabb) mint a zab. Számomra olyan laktató, hogy beérem 5-6 evőkanálnyival is, aztán rárakok kétszer annyi tejet, összerottyan, majd megeszem. Fahéjjal is finom. Mellé természetesen szoktam még valamit fogyasztani, általában gyümölcsöt.
3/4 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van már! Csak kattints rá az általad is beállított "zabkása" kulcsszóra!
Ahány ház, annyi szokás!
Még azon belül is: hol így, hol úgy készítem.
Most például ~40 grammot kb. 2 dl vízzel (nem mértem,, csak hogy ellepje úgy két ujjnyival a mély műzlis tálkámban) mikróztam meg. Nem tudom hány percre (~2-3), épphogy kifutott volna, amikor lekapcsoltam. Bele egy alma reszelve, tetejére fahéj és nyamm.
Korábbi mérés alapján úgy 200 kcal van benne.
Nem várom meg, míg újra megéhezem, de egyébként kb. 3-4 órát bírok vele.
4/4 George88 válasza:
10 percre beaztatom vizbe, ra 30 g tejsavo koncentratum. Kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!