Miért vannak sokszor lepontozva a SZAKSZERŰ válaszok fogyitémában?
Én nagyon sokat írok fogyókúra ügyben, és iszonyat mennyiségeket szoktam körmölni.
Belátom néha leugatós a stílus, de nézzük meg az én oldalamat is :)
Nekem ezt hivatás, a táplálkozás, a mozgás... tényleg magas szintre fejlesztettem a tudásomat, nem igazán van olyan téma amiben nem vagyok otthon.
Rengeteg embert hozzásegítettem életem során, hogy örökre megváltozzanak és életmódot váltsanak.
Néha azonban eldurranok, ez van... Amikor már ezredszer írom le, ezredszer mondom el, és csak szépen megírom, hogy életmódváltás, életmódváltás, életmódváltás. Leírom, hogy mi mire való, mit mikor, hányszor, blabla... Ezt én pénzért csinálom egyébként, de szivesen leírom ide is ingyen, nincs ezzel gond.
A gond ott van, amikor visszakézből ő ugat le engem! Ne magyarázzak, ő aztán egészségesen él, és igenis mozog, de különben is nehéz a csontja, meg ilyen a genetikája...
Na ilyenkor osztom ki!
Mert hülyeségeket beszél! És annál rosszabb, mint amikor a hülye okoskodik, nincs!
Nehéz csontozat...na ilyen nincs! Erős csontozat az van! Ez annyit tesz, hogy a csontkötések erősebbek, de ez súlyban nem nyilvánul meg látványosan! Tudjátok, hogy hány kiló egy egész csontváz??? Féfri 12, Női 10... ez az átlag... Na akkor miről beszélünk??? Extrém esetben, lehet 1-2 kilóval nehezebb, de akkor általában az ember is magasabb az átlagnál...
Genetika: Genetika van, hízékonyság van, de ez annyi, hogy jobban kell odafigyelni... ennyi, és nem több. Az nem genetika, hogy a családban mindenki kövér, ellenben nokedlin, körömpörköltön, és sütin étek mindig! Ez nem genetikai kérdés...
Én speciel erős csontú vagyok, hízékony vagyok genetikailag, és pajzsmirigy alulműködésem van :)Utóbbira szedem a gyógyszert, előbbieket kordában tartom...
Kockás a hasam... ennyi :)
Szóval én azt mondom, hogy aki azért ír ide, hogy azt hallja amit hallani akar, azt igenis elküldöm a picskuba... Mert ezt érdemli! Az élet úgyis megtanítja neki, mi, hogy megy! Ezerszer hallotta már, hogy életmódváltás, és tanuljon meg táplálkozni! De ő inkább káposzta diéta, 90 napos akármi, vízdiéta, böjt, koplalás... És mindig visszahízik... De nem veszi észre, hogy tulajdonképpen az élet újra és újra visszaosztja neki a lapokat, hogy hállllóóóó ébresztőőőőőő, nem látod, hogy így nem lehet???
Na és ők csak mennek tovább, és teszik fel a kérdéseiket, és várják, hogy valaki adjon egy csodaszert.
Simán csak lusták, és nincs akaraterejük...
Ez van..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!