Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt megy le 10...

Mennyi idő alatt megy le 10 kiló fölösleg?

Figyelt kérdés
1 hónap alatt szeretnék lefogyni, mert nyárra szép akarok lenni, meg csinos meg minden, és nincs időm fogyózni, gyorsan akarok mindent. Nem akarok változtatni az étkezésemen, szeretek zabálni, sportolni sincs kedvem, mert nincs időm rá, mert nagyon sok dolgom van, pl. facebook, haverok, buli. Utána olvasni sem akarok a dolgoknak, meg a keresőt sem akarom használni, mert fogyózni akarok nem olvasgatni, és különben is diszlexiás vagyok. SOS, HELP, HILF MIR! 15/L ikszdé, kettőspontdé.
2014. jún. 18. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

reggelire egy alma, délbe egy szelet abonett, uzsonnára meg egy kávé de este 6 után már levegőt se vegyél mert úgy fogsz kinézni mint kovi fénykorába!

nekem is bevált már kezdek úgy kinézni mint az anorexiás angelina jolie

2014. jún. 18. 14:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó!! Végre!!! Köszönöm! Akkor 6 után nem iszok, nem eszek, nem veszek levegőt! úgy is olvastam női magazinokban, hogy a hat után nem evés csodákat tesz! Pénteken buli, reggel 4-ig, de akkor nem eszek hat után! És nem is iszok! Jaaaaj, olyan jó lesz! Remélem, hogy 1 hét alatt lefogyom ezt a 10 kilót! Én olyan boldog vagyok!
2014. jún. 18. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:
:):) Ez tetszett!
2014. jún. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!