12 évesen 160 cm és 54 kiló vagyok. Hogy fogyhatnék, csak a hasamon van kis fölösleg?
Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 18:09
1/8 anonim válasza:
Miért is akarsz fogyni? 12 évesen inkább menj sportolni valamit. Egyébként meg egyáltalán nem kell fogynod, mert nem vagy kövér.
2/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy fogynod kell? Egyáltalán nem vagy elhízott, ne akarj anorexiás lenni. Egyébként meg sportolj, az úgyse árt ilyen idős korban.
3/8 anonim válasza:
Szia! Bnőm 11 éves 160cm és 49 kilo.Jo hát a szülei jó magasak.
4/8 anonim válasza:
Ha a hasadat tartod nagynak menj el edzőterembe és ott kérj tanácsot milyen gyakorlatokat csinálj, hogy megerősödjenek az izmaid. Nem kel fogyókúrázni mozogni kell.
6/8 anonim válasza:
ha a hasaddal van bajod csinálj felüléseket[:
fél éve nekem is ilyen bajaim voltak mert lefogytam és lógott a hasam...rendszeres torna és nagyon jo formában leszel=)
7/8 anonim válasza:
Az nem nagygáz ha a hasadon van fölösleg akor csináj felüléseket vagy vegyél hasizom fejlesztö gépet de a sima felülés olcsob. Én is csináltam felüléseket és mindenap majd nem és anyi fölösleg lement a hasamrol ugy hogy sovány vagyok vagyis nem sován inkáb csak vékony de nem tulságosan csak egy kicsit és futhac is azis használ meg oda kel figyelni a táplálkozásra is remélem hogy tutam segiteni.
8/8 anonim válasza:
Fura én is pont ugyan ez vok!12 160 cm 54 kg!Hasamon fölösleg!én kézilabdázni járok heti 2x egy órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!