Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 20 kiló fölösleg...

Szerintetek 20 kiló fölösleg annyira sok, hogy az ember azt "érdemelje" ezért, hogy az utcán azt kiabálják rá, hogy húú, mekkora vagy?

Figyelt kérdés
Lassan kezdem azt hinni, hogy a teltebb emberekre nem is tekintenek emberként a "normálisak"...
2013. febr. 26. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:

20 kg viszonylag sok ez tény, aki meg gyökér az lehet már 10kg-ra is ezt mondaná., tehát ilyen emberekkel nem kell foglalkozni. Az meg hogy ki a normális ebből a szempontból semmit nem jelent, lehet ő is lesz majd elhízott, ilyenkor könnyű neki dobálóznia olyan dolgokkal hogy mert lusta lefogyni..., (ez igaz akkor ha hisztizik, de semmit nem tesz érte) de nagyon valószínű hogy amikor ő elhízik ő is csak hisztizni fog majd, vagy le se szarja.

Ha téged nem zavar a túlsúly, ne törődj vele.

2013. febr. 26. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Aki mások kinézetére bármilyen megjegyzést tesz, az már eleve nem tartozik a "normális" kategóriába... ezek az emberek sekélyesek, számukra csak a külső és a kilók a fontosak és a legújabb divat marhaságok, ilyet az útszélén is találok bármikor, sőt jobb napjaimon drótból is tudok hajtogatni... nem kell velük foglalkozni, ha te jól érzed magad így, akkor csak ez számít, nem pedig az, hogy Miss vagy Mr Előldeszkahátulléc mit dumál... megjegyzem vannak akik kifejezetten a ducibb lányokat és fiúkat kedvelik... Ízlésről pedig nem illik vitát nyitni...
2013. febr. 26. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem szóltak be a súlyom miatt (nekem több feleslegem van szerintem), mondjuk nem is csoda, kis hazánkban sokkal nagy súlyfelesleggel szaladgálnak igen sokan...

Viszont a beszólás nagy divat. A páromnak beszóltak, mikor kiszőkítette a haját, nekem, mert acélbetétes bakancs volt rajtam, sőt egyszer azért, mert az utcán sétálva (kapaszkodj meg) mosolyogtam... Rengeteg másokban hibát kereső, nyilván önmagával s az egész világgal nem valami nagy harmóniában élő ember van, ne törődj velük.

Az előző hozzászólónak igaza van, ez ízlés. Ha nagyon, nagyon elhízott lennél, az már egyértelműen, szinte mindenkinek visszatetsző lenne, súlyosan egészségtelen és kényelmetlen, de 20 kiló még nem ez a kategória. Vannak gyönyörű nők is ennyi fölösleggel, bár ahhoz szerintem már jó genetika kell... Nem plöttyek, ápoltak, még csak a hasukon sem reng a háj, csak... nagyok. De ha valakinek nem is áll jól a fölösleg, nem érdemli a kérdésedben említett viselkedést s a beszóló önmagát minősíti.

2013. febr. 26. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Te kerdezted, leirom az en velemenyemet, vagyis SZERINTEM es ez csak az en szubjektiv velemenyem.

Nem ismerlek, nem tudom, hogy a 20 kg extra egy 150cm-es pici lanyon, vagy egy 2 meter magason van...

Ha nincs betegseged, vagy szervi elvaltozasod, akkor a 20 kilo felesleged csakis MAGADNAK koszonheted. Nem az en hibam, nem az anyukad hibaja, nem az orbanviktor hibaja, csakis TE vagy a felelos azert, hogy elhiztal (ha a 20 kg extrat lehet elhizasnak nevezni).

Vagyis ahogy te a testedhez hozzaallsz (vagy nem allsz hozza) az a kulsodon meglatszik. Megegyszer, nem ismerlek, csak a sajat velemenyemet szelloztetem ide az eterbe, de ha a 20 kilo folosleg lattan arra gondolok, hogy "ez az ember nem torodik onmagaval" vagyis ha te onmagadtol ezt erdemled, akkor masoktol se varj tobbet.

Ha te nem kezeled tisztelettel/odafigyelessel/egeszseges eletre valo torekvessel a tested, akkor masok sem fognak tisztelettel kezelni, mert esetleg a tulsulyod azt sugarozza a kulvilag fele, hogy nekem csak ennyit er, ennyit jelent az, hogy hogy nez ki a testem...

Tudod a nagy budos eletben szinte az egyetlen dolog, ami felett van iranyitasod, az az, hogy mit teszel vagy mit nem teszel a szadba.

Amikor kicsi vagy, az anyukad oltoztet, ebbe nem nagyon tudsz bele szolni, eljaratnak iskolaba, ebbe sem tudsz nagyon bele szolni, hgy hova jarsz, aztan a vilag arra kotelez, hogy eljarj dolgozni, ha nem vagy nagyon szerencses es gazdag, akkor nem sok valasztasod van, eljarsz dolgozni. A varosodban talalhato ruhauzletek diktaljak, hogy mit hordasz, mert hiaba akarsz valamit hordani, ha nem kaphato sehol, akkor megint abbol tudsz valasztani, ami van.

Viszont hogy mit eszel es mit iszol, szerencsere ennek az eldontese meg a te kezedben van, rajtad mulik! Es ha jol dontesz, a tested meghalalja, egeszseges es jo formaju lesz, ha nem jol dontesz, akkor korsagaid lesznek es kover leszel...

Ez csak egy vadidegen ember velemenye volt. Te kerdezted, en leirtam.

Legyszives ne vesztegesd az idodet arra, hogy valaszolsz es elkezded magyarazni, hogy nincs penzed bio kajara, meg sokba kerul a paradicsom, mert nem erdekel. Aki valamit elhataroz, es igazan akarja, az megtalalja a modjat annak, hogyan erje el azt a bizonyos valamit. Vagyis az egeszseges etkezes es rendszeres mozgas csakis elhatarozason mulik (felteve, hgy valaki nem testi fogyatekos) es nem azon, hogy a sarki fuszeresnel mit lehet kapni, mert ha igazan el akarsz erni valamit, akkor teszel erte.

SZep napot!

2013. febr. 27. 08:20
 5/6 sippara ***** válasza:

Attól függ. Húsz kiló felesleg rengeteg (nekem közel a súlyom fele), nyilván ettől függetlenül nem szólnék be egy vadidegennek az utcánde amikor túlsúlyos embert látok, mindig ugyanaz a gondolatsor játszódik le a fejemben: te nem nézel tükörbe? Vagy igen, csak ilyen szinten nem törődsz magaddal?

Még mielőtt belém kötne bárki, igen, rajtam is volt súlyfelesleg, kb. kilenc kilónál néztem először komolyabban tükörbe, az volt a reakcióm, hogy "úr isten, hogy nézek ki???" Onnantól kezdve nem ettem annyit, mint egy kisebb bálna, és heti két alkalommal elkezdtem edzeni

2013. febr. 27. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Előzők: Nem, ez közel sem ilyen egyszerű. Étkezés? Brutálisan terelik az embert rossz irányba, igenis sok múlik a gyerekkori rossz szokásokon, sok ember lazán nagyon jó kis agymosott fogyasztó lesz... Ruhát még csak vehet tökmásat, mint ami a butikokban van, akár csináltathat is néha, az se drágább, de enni gyakran kell, akkor is, amikor olyan helyen van, ahol éhezhet, mert jót nem kap.

Túl reggel van nekem a kifinomult stilisztikához és jó érveléshez, úgyhogy hagyom ezt. De közel sem olyan egyszerű, ahogy fogyni sem, elég sokan feláldozzák a lelki békéjüket és valamelyest az egészségüket is kétségbeesésükben, mégse érnek el vele semmit. Nem mindenki olyan zseniális, hogy a homályos ellentmondásos infók közt kiigazodjon. Ésatöbbi.

De a kérdéssel kapcsolatban még mindig az az érzésem, hogy 20 kiló igazán kis ok, szinte tuti, hogy sokkal, sokkal, sokkal nagyobb, alapvetőbb hibák vannak a beszólók életében, amiket könnyebben meg is oldhatnának, hiszen csak saját magukban kellene rendet tenni, a fogyasztói társadalom nyomása nélkül.

2013. febr. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!