Aki nem fogyókúrázik pedig van rajta ( tényleg) 3-5 kiló, az már nem is ember?
Teljesen igazad van,gondolom a neten,altalaban gondolod,hogy minden errol szol.En 65 kg vagyok,164 cm.Nem tartom magam vekonyak,de daginak se.Fenek,has,ahova minden nonek lerakodik,mint ahogy nekem is.
Kulfoldon elek es dolgozok,es amikor haza megyek,a kovetkezoket hallom:Fogytal,koverebb vagy,most jol nezel ki,felszedtel par kilot....Szoval mindenkinek mas a szep,mas a jo formas no!A kulfoldi lapokban viszont csak ezzel foglalkoznak.Ha Vicoria Beckham tul vekony,akkor biztos beteg.De ha xy felszedett 5 kg-ot,akkor tuti dobta a palija,es mar nem foglalkozik magaval,es betesznek rola egy foto bikinibe.
Szoval en se csipem ezt.Amikor az en anyukam a 70-es evekbe volt fiatal lany,azt mondta a segges lanyok voltak a menok,nem a veknyak.De sajnos a media,ezt zuzza rank,hogy dagik vagyunk.Pedig csak NEM VAGYUNK VEKONYAK!!!!
Miért zavar ez téged?
Engem az 2 kiló is zavar, sajnálom, maximalista vagyok:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!