Fogyókúrától fájhat az ember feje?
Folyadékot iszol eleget? A fejfájások egy része vagy kiszáradás vagy leesett vérnyomás miatt van. Mondanám, hogy kávézz egyet, de estére nem túl bölcs tanács.
Igyál meg fél-1 liter vizet, ha az sem segít, akkor nézesd meg magad egy orvossal, vérnyomást és vércukrot is!
6 után nem evés miatt bármilyen koplalással járó tünet előjöhet. alacsony vércukorszint miatt mint írták, a fejfájás előfordulhat. fejfájás meg nem múlik el hirtelen, mert iszik vagy eszik az ember valamit, ennyire azért nem egyszerű a test.
javallott lehetne egészséges étkezési szokásokra áttérni, viszont ha jellemző marad a fejfájás, orvossal is lehetne konzultátlni..
Köszönöm a válaszokat. Akkor több húst egyek? Azt szeretem!
De csak csirkemellet ehetek? Vagy mást is? Megjegyzem, még egy dekát sem fogytam, de legalább nem híztam. Kb. 10 kilót kellene leadnom, de nem akarok drasztikus fogyókúrát, azért gondoltam erre. Bár nem nagyon vagyok otthon a témában, mivel fiatalkoromban mindig elöl deszka, hátul léc voltam, most meg csak hízok kb. 2 éve. De így nem érzem jól magam a bőrömben. Meg lassan semmi nem jön rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!